Her ønskes sølvgutten velkommen hjem

- Jeg trenger noen dager på over det største sjokket, sier Bartosz Piasecki.

ØNSKET VELKOMMEN HJEM: Caroline Piasecka kastet seg rundt halsen på storebror Bartosz Piasecki da gårsdagens sølvvinner kom ut i ankomsthallen på Gardermoen. Pappa Mariusz til høyre. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
ØNSKET VELKOMMEN HJEM: Caroline Piasecka kastet seg rundt halsen på storebror Bartosz Piasecki da gårsdagens sølvvinner kom ut i ankomsthallen på Gardermoen. Pappa Mariusz til høyre. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet): Gårsdagens sensasjonsmann Bartosz Piasecki (25) tapte OL-finalen i kårde mot venezuelanske Ruben Limardo, men mottakelsen vel tilbake på norsk jord, var en gullvinner verdig. Til sammen hadde rundt 100 personer møtt opp for å hilse den høyst uventede OL-helten velkommen hjem.

Lillesøster Caroline Piasecka (22), som selv er fekter med OL-ambisjoner, var blant blant dem som hadde tatt oppstilling i ankomsthallen på Gardermoen sammen med flere andre klubbmedlemmer fra Bygdøfekterne, samt familiehunden «Tessie».

Da storebror kom gjennom tollen, løp hun bort og kastet seg rundt halsen på ham. Gjensynsgleden var med andre ord stor etter en av de største OL-overraskelsene noensinne.

- Jeg trenger noen dager på over det største sjokket. Det var nemlig et enormt sjokk. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle være med og kjempe om medalje i OL. Kvartfinale var realistisk, men utrolig vanskelig. OL-finale er jo bare helt utrolig. Det er egentlig en drøm. Jeg tror aldri jeg kommer til å oppleve noe lignende igjen, sier en glad Piasecki.

Små sjanser for gull Ikke før klokka to i natt var han gjennom alt av forpliktelser en sølvmedalje i OL medfører, så det ble ikke rare feiringen, men litt champagne kostet han på seg etter karrierens definitive høydepunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer