Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her oppdager hun brøleren

- Dette er minuspoeng til kostymedesigneren.

FORTVILET: Gabriella Papadakis måtte fortvilet dekke til brystet da hempen løsnet på kjolen. Etterpå gråt hun. Foto: TVNorge
FORTVILET: Gabriella Papadakis måtte fortvilet dekke til brystet da hempen løsnet på kjolen. Etterpå gråt hun. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PYEONGCHANG (Dagbladet): Den franske isdanseren Gabriella Papadakis (22) var oppløst i tårer etter krøll med kjolen under kortdansen i OL i dag.

Hempen løsnet og hun ble tydelig satt ut i sluttfasen. Da hun og partner Guillaume Cizeron strakk hendene i været mot slutten, var det lett å se hva som hadde skjedd. Med en lett panisk manøver fikk hun dekket seg til igjen.

BRØLER: Gabriella Papadakis danset med det venstre brystet bart i sluttfasen. Foto: NTB scanpix
BRØLER: Gabriella Papadakis danset med det venstre brystet bart i sluttfasen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Dette er minuspoeng til kostymedesigneren, sa Eurosport-ekspert Lise Røsto Jensen.

- Hun mister dessverre litt fokus mot slutten av dansen.

Andreplass

Det franske paret er blant gullfavorittene i øvelsen. Til tross for glippen ligger de på andreplass etter første dag. Konkurransen blir avgjort i morgen.

Det kanadiske paret Tessa Virtue og Scott Moir leder med poengsummen 83,67. Papadaki og Cizeron har 81,93 poeng.

Uhellet skjedde da Papadakis kastet seg bakover i et av de siste elementene av dansen. Etterpå ble det kjørt i slow motion på storskjermene i arenaen, skriver USA Today.

Avisa rapporterer at hun hadde tårer i øynene da hun kom i sonen der utøverne møter pressen etterpå. Hun orket ikke å prate og overlot dette til partneren Guillaume Cizeron.

Frustrerende

- Det er frustrerende å miste poeng på grunn av trøbbel med kostymet. Dette er ikke noe vi forbereder når vi trener. Jeg er likevel stolt over at vi klarte å gjennomføre programmet, til tross for problemer som dette.

REKORDDAGEN: OL-entusiast Jan Fredrik Karlsen jubler over nok en fantastisk norsk dag i Pyeongchang. Med Jørgen Gilbrant som Dagbladets OL-entusiast, og Ingrid Cogorno som programleder. Vis mer

Han fortsetter:

- Vi ser fram til en ny dag i morgen. Vi har alle muligheter til å vinne og skal gjøre vårt beste.

Da USA Today spurte hvordan hun har det, svarte hun «ikke noe særlig».

Poengsummen til det ledende kanadiske paret er for øvrig verdensrekord, melder Eurosport, som har rettighetene til OL. Papadakis og Cizeron har 1,74 poeng å ta igjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!