Her opplever Mourinho kaos i avskjedskampen

Fotografer presset seg inn på banen for å ta bilde av manageren.

I BEGIVENHETENS SENTRUM: José Mourinho ledet Real Madrid for siste gang i kveld. Det var det mange fotografer som ville forevige. Foto: EPA/JUANJO MARTIN/NTB Scanpix
I BEGIVENHETENS SENTRUM: José Mourinho ledet Real Madrid for siste gang i kveld. Det var det mange fotografer som ville forevige. Foto: EPA/JUANJO MARTIN/NTB ScanpixVis mer

Real Madrid - Osasuna 4-2 (2-0)

(Dagbladet): Det var ingen tvil om hvem som stod i begivenhetens sentrum da Real Madrid spilte sin siste kamp for sesongen hjemme mot Osasuna. Avtroppende Real Madrid-manager José Mourinho var avslappet da han ankom benken like før kampen ble blåst i gang, og pressefotografene på området så endelig sitt snitt til å forevige øyeblikket.

Kampen ble stoppet i et lite minutt etter at 20-30 fotografer gikk helt inn på indre bane for å få et glimt av portugiseren. Det hele utartet seg til å bli en komisk situasjon når vaktene på stadion måtte går drastisk til verks for at fotografene skulle trekke seg tilbake.

Hovedpersonen selv ble stående å gestikulere mot horden av fotografer. Situasjonen kan du se her.

Mourinho fikk en blandet mottakelse i sin siste kamp som manager for Real Madrid, og det var flere tilskuere som buet på portugiseren.

Kjempet seg tilbake Fotballklubber i La Liga kan ha opptil syv innbyttere på benken, men Mourinho valgte å bare ha med seg seks til kveldens kamp. Det mest spesielle var likevel at manageren vraket Iker Casillas i troppen, noe som kan tolkes som et siste stikk til sisteskansen etter en langvarig splid.

Hjemmelaget stilte også uten Cristiano Ronaldo og flere av klubbens faste spillere, men fikk likevel en god åpning på kampen. Først var det Gonzalo Higuain som fant nettmaskene etter et fint gjennomspill av Angel Di Maria med hælen, før Michael Essien doblet ledelsen til de hvitkledde like før pause. Ghaneseren feiret scoringen med Mourinho.

Kveldens kamp hadde ingen betydning for noen av lagene, men bortelaget kjempet seg likevel tilbake i kampen i den andre omgangen. I løpet av 12 minutter stod det 2-2 på Santiago Bernabeu, men Real Madrid var ikke ferdig for dagen.

FIN GEST: Michael Essien feiret scoringen med José Mourinho etter at ghaneseren doblet ledelsen like før pause. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU/NTB Scanpix
FIN GEST: Michael Essien feiret scoringen med José Mourinho etter at ghaneseren doblet ledelsen like før pause. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU/NTB Scanpix Vis mer

Karim Benzema trakk seg fint forbi sin oppasser før han banket ballen forbi Asier Riesgo bare minutter etter at Osasuna utliknet. Det var Mesut Özil som noterte seg for sin andre målgivende pasning for dagen, og tyskeren har flest målgivende i ligaen sammen med Barcelona-spiller Andres Iniesta (15).

Özil ble senere byttet ut til fordel for Omar Mascarell (20) som fikk sin debut for Real Madrid. Det samme gjorde Diego Llorente (19) da han fikk spille de siste fem minuttene.

José Callejon fastsatte sluttresultatet til 4-2, og sørget med det for at Real Madrid scoret totalt 103 mål i La Liga denne sesongen.