Lindsey Vonn etter VM:

Her overraskes Lindsey Vonn av kjæresten

Møtt av to «geiter».

GOAT: Lindsey Vonn har lagt opp og står igjen med 82 seire i verdenscupen. Ingen kvinnelige alpinister har flere - og i den forbindelse har kjæresten PK Subban funnet fram to geiter. Video: PK Subban / Instagram Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lindsey Vonn (34) avsluttet alpinkarrieren med VM-bronse i utfor, og hun legger opp etter en karriere med totalt 82 seire i verdenscupen. Hun har også gull fra OL (ett) og VM (to).

34-åringen er dermed tidenes mestvinnende kvinnelige alpinist - der det bare er svenske Ingemar Stenmark (62) som har flere verdenscupseire med 86.

I går kom Vonn hjem til USA etter VM, og en video i sosiale medier viser at skipensjonisten blir overrasket av kjæresten PK Subban (29).

I videoklippet blir Vonn møtt av ballonger og blomster. Subban har også ordnet to «geiter». Først får hun kake formet som en geit, så en stor leke-geit. Det er det en helt spesiell grunn til.

Det engelske ordet GOAT (geit) kan leses som akronymet «Greatest Of All Time» (Historiens beste).

Videoen er filmet i Nashville, Tennessee, der PK Subban spiller for hockeylaget Nashville Predators i NHL. Vonn og NHL-profilen har vært et par siden i fjor sommer.

Vonn har tidligere gift med Thomas Vonn (2007-2013), før hun var i et forhold med golfstjerna Tiger Woods. Stjerneparet gjorde det slutt i 2015.

PAR: P.K. Subban og Lindsey Vonn. Foto: NTB Scanpix
PAR: P.K. Subban og Lindsey Vonn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vant først i 2005

Lindsey Vonn tok sin første seier i verdenscupen tilbake i 2005. Triumfen kom i utfor. Den siste seieren kom i mars 2018 i Åre, også den i utfor.

Hun avsluttet karrieren med VM-bronse i samme øvelse i helga.

- Jeg er ikke overrasket. Alle kjenner mentaliteten min: Jeg risikerer alt. Alltid. Det er derfor jeg har både vunnet så mye og krasjet så mye, sier Vonn.

Ny business?

34-åringen har vært forfulgt av skader gjennom store deler av karrieren, og det gjør 82 seire til en bragd.

Nå er hun klar for et liv utenfor skibakkene.

- Jeg skal starte min egen business. Aksel (Lund Svindal) er allerede godt i gang, så vi har mye å se fram mot. Vi er smarte folk, så dette skal vi finne ut av, sier Vonn.

Tidlig i det pågående verdensmesterskapet i Åre, snakket Vonn også om at hun vil stifte familie.

- Ja, så klart vil jeg ha barn, men vi er ikke der ennå. Jeg kommer ikke til å bli gravid med det aller første. Jeg ser likevel fram til det, og jeg har et ønske om å kjøre på ski med barna mine. Derfor er det viktig at jeg gir meg nå, sier Vonn.

I morgen er det storslalåm på VM-programmet i Åre (kvinner, kl. 14.15 og 17.45).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer