Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her poserer Carlsen med Real Madrid-legendene

Møtte Cristiano Ronaldo etter kampen.

(Dagbladet): Magnus Carlsen fikk ta æres-avspark på Santiago Bernabeu i går. Den nybakte verdensmesteren i sjakk, så ut til å storkose seg da han entret gressteppet med Real Madrid-kaptein Sergio Ramos.

Carlsen som i går fylte 23 år, har ikke lagt skjul på det spanske hovedstadslaget er hans favorittlag. Og inne på Bernabeu fikk han møte flere av klubbens store profiler.

På sin Facebook-side, la Carlsen i dag ut bilder med tre av klubbens helter.

Cristiano Ronaldo er skadet, og spilte ikke da Gareth Bale scoret sitt første hat trick for klubben. Men superstjernen så ut til å kose seg da han fikk møte Norges store sjakkhelt.

Smilte gjorde også Zinedine Zidane da han ble avbildet med sjakkesset. Franskmannen avsluttet sin karriere i 2006, og jobber nå som sportssjef i Madrid.

Alfredo Di Stefano spilte 11 sesonger for Real Madrid, og ble seriemester hele åtte ganger. Nå er han blitt 87 år gammel. Carlsens satte i alle fall pris på å møte mannen som har scoret 219 ligamål for Real Madrid.

RONALDO-møte: Magnus Carlsen fikk møte Cristiano Ronaldo, som selv ikke spilte i går etter kampen. Foto: Real Madrid.
LEGENDE: Alfredo Di Stefano er en av Real Madrids aller største legender. Foto: Real Madrid.
FRANSK HELT: Zinedine Zidane avlsuttet sin karriere i Real Madrid. nå jobber han som sportsdirektør i Madrid-klubben. Foto: Real Madrid.
SCORET TRE: Gareth Bale ble gårsdagens store helt med tre mål. Foto: Real Madrid.
INVITERTE: Real Madrid-presidenten Florentino Perez inviterte Carlsen til Madrid. Foto: Real Madrid.