SKAPER SINNE: PSG-sportssjef Leonardo har provosert i Frankrike etter en uttalelse om at laget ikke er bygget for å spille kamper mot smålag. Skjermdump: RMC Sport.
SKAPER SINNE: PSG-sportssjef Leonardo har provosert i Frankrike etter en uttalelse om at laget ikke er bygget for å spille kamper mot smålag. Skjermdump: RMC Sport.Vis mer

Her provoserer Leonardo hele Fotball-Frankrike

Kommentar beskrives som bisarr.

• Studio: Følg CL i studio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Paris Saint-Germain leder Ligue 1, men gikk på et overraskende tap mot svake Reims i helga.

I morgen spiller PSG returkamp i Champions League-åttedelsfinalen mot Valencia - men før oppgjøret er det uro innad i klubben.

Etter det flaue serietapet i helga kom sportssjef Leonardo med en kommentar som har provosert.

- Vi har et lag som er bygd for å spille i Europa, basert på nøyaktighet og pasningskvalitet, ikke slike kamper som dette (mot Reims), sa Leonardo ifølge L'Equipe.

Skaper sinne
Blant annet Reims-forsvarer Mohamed Fofana reagerer.

- At han sier kluben ikke er laget for slike kamper er bisart. Klubber som Manchester United, Real Madrid og Barcelona klager ikke når de må spille mot mindre lag. Hvis de taper har de klasse nok til å gratulere vinneren, sier han, ifølge Aftonbladet.

Overrasket
Ifølge fransk presse er ikke PSG-president Nasser al-Khelaifi imponert over Leonardos utspill.

- Hans måte å kommunisere på er overraskende med tanke på hvor mye penger som er brukt, sier en bekjent av presidenten til Le Parisien.

PSG møter Valencia hjemme på Parc des Princes i morgen, etter at franskmennene vant 2-1 borte i det første oppgjøret.

Zlatan Ibrahimovic er suspendert etter det røde kortet han fikk i den første kampen.

- Denne turneringen (CL) er veldig viktig. Vi skal gi alt for å vinne den, sier PSG-spiller Maxwell, iflølge NTB. - Jeg tror ikke tapet mot Reims vil skape problemer for alle er fokusert på det som skjer i Europa-cupen, sier Maxwell.