MÅÅÅL: Her har Sergio Aguero nettopp reddet City fra poengdeling på eget gress. Spissen scoret etter 92:50 og feirer med Edin Dzeko. Foto:AP Photo/Jon Super
MÅÅÅL: Her har Sergio Aguero nettopp reddet City fra poengdeling på eget gress. Spissen scoret etter 92:50 og feirer med Edin Dzeko. Foto:AP Photo/Jon SuperVis mer

Her redder Aguero håpet om City-avansement på overtid

Innbytteren scoret nesten tre minutter på overtid.

• Man. City - Villarreal 2-1

(Dagbladet): Manchester City har fått en dårlig start på Champions League og var avhengig av et godt resultat mot Villarreal for å ha håp om å gå videre fra gruppespillet.

- Vi må vinne i kveld for å ikke ryke ut av Champions League, sa leder i Citys norske supporterklubb, Tor Sønsteby til Dagbladet før kampen.

Serielederne fra England slet offensivt mot spanjolene, men klarte 2-1 på eget gress.

SJOKKSTART: Cani scoret etter bare fire minutter og ga Villarreal ledelsen. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SJOKKSTART: Cani scoret etter bare fire minutter og ga Villarreal ledelsen. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

Takket være en liten argentiner.

Det ble lagt til tre minutter i Manchester og etter 92:50 var stillingen 1-1. Da dukket innbytter Sergio Aguero opp og sørget for 2-1.

- Det er fantastisk, og vi vant fortjent. Vi har ikke så mye erfaring fra kamper i Europa. Jeg er veldig glad nå, sier Citys Vincent Kompany i et Viasat-intervju etter kampen.

- Vi må ikke undervurdere noen i denne gruppa, vi møter gode lag i Champions League. Dette er en stor seier for oss, sier Kompany.

På vinnermålet snek Aguero seg inn på bakre stolpe og manager Roberto Mancini viste ellevill glede på City-benken.

Uten seier ville det sett vanskelig ut for City med tanke på avansement fra gruppespillet, men Sergio Agueros scoring tenner et nytt håp.

City ligger fortsatt nest sist i gruppa, men med fire poeng er de kun poenget bak Napoli og tre poeng bak Bayern som leder gruppa med sju poeng.

Villarreal sjokkerte Men kampen startet på verst mulig måte for serielederne i England.

City rotet bort ballen på 30 meter, og Joe Hart var noe gavmild på et skudd fra 20 meter. Returen fanget spissen Cani opp og satte inn 1-0 til gjestene.

MØTTE SINE LANDSMENN: David Silva har vært god i City denne sesongen. Mot Villarreal var ikke spanjolen like frisk. Foto: AP Photo/Tim Hales
MØTTE SINE LANDSMENN: David Silva har vært god i City denne sesongen. Mot Villarreal var ikke spanjolen like frisk. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer

Da var det kun spilt i fire minutter.

Etter scoringen tok hjemmelaget over, og skapte flere store sjanser. Både Samir Nasri og Edin Dzeko kom til brukbare muligheter uten å finne nettmaskene.

Og det måtte en Villarreal-spiller til for å skape balanse i regnskapet til Mancini.

City-back Aleksandar Kolarov la inn fra venstre, og midtstopper Carlos Marchena sled ballen inn i eget nett etter 43 minutter.

IKKE FORNØYD: Villarreal-spillerne var ikke fornøyd med dommeren etter Citys 2-1-scoring. Foto: AP Photo/Jon Super
IKKE FORNØYD: Villarreal-spillerne var ikke fornøyd med dommeren etter Citys 2-1-scoring. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Dermed sto det 1-1 til pause.

Aguero-mål Det var et enormt City-press før pause og det var fortjent av de lyseblå fra Manchester fikk en nettkjenning før lagene byttet side.

Etter hvilen mistet City noe av initiativet i kampen, og klarte ikke å skape de store sjansene mot de spanske gjestene.

Sergio Aguero ble kastet inn for Nigel de Jong 28 minutter før slutt for å skape en sluttspurt, men Villarreal forsvarte seg godt.

På overtid fikk Zabaleta en kjempesjanse for City. Et innlegg fra venstre ble slått på backen som lurte på bakre stolpe. Headingen ble dessverre for City-fansen for svak, og keeper reddet.

TIDLIG BYTTE: Adam Johnson ble dyttet ut etter 40 minutter og var ikke så veldig glad for det. Her med trener Mancini. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES
TIDLIG BYTTE: Adam Johnson ble dyttet ut etter 40 minutter og var ikke så veldig glad for det. Her med trener Mancini. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES Vis mer

Nesten tre minutter på overtid skulle Aguero sende hjemmefansen til himmels. Spissen kom inn på bakre stolpe og scoret 2-1.

Dermed henger City fortsatt med i kampen om avansement fra gruppespillet.

SELVMÅL: Carlos Marchena (til høyre) scoret selvmål, mens Edin Dzeko feirer. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SELVMÅL: Carlos Marchena (til høyre) scoret selvmål, mens Edin Dzeko feirer. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer