<strong>AVGJORDE I SUDDEN DEATH:</strong> Både hjemmefansen og Philadelphia Flyers-spillerne kunne juble for seier etter at Claude Giroux (nr.28) avgjorde i «sudden death» i tredje kamp i Stanley Cup-finalen onsdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
AVGJORDE I SUDDEN DEATH: Både hjemmefansen og Philadelphia Flyers-spillerne kunne juble for seier etter at Claude Giroux (nr.28) avgjorde i «sudden death» i tredje kamp i Stanley Cup-finalen onsdag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer

Her redder Flyers spenningen i Stanley Cup

Vant i sudden death.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Philadelphia Flyers øyner nytt håp om Stanley Cup-triumf etter 4-3-seier etter forlengning mot Chicago Blackhawks i den tredje finalekampen onsdag.

Claude Giroux scoret seiersmålet 5.59 minutter ut i forlengningen til enorm jubel blant de over 20.000 tilskuerne i Philadelphia. Chicago Blackhawks så ut til å ha festet grepet på Stanley Cup-finalen etter å ha vunnet de to første kampene, men hjemme i Philadelphia slo Flyers tilbake.

Finalekampene har vært jevnspilte så langt. Alle tre er endt med ettmålsseier. Daniel Briere ga Flyers ledelsen i første periode, men gjestene utlignet ved Duncan Keith tidlig i midtperioden.

Scott Hartnell sørget for ny Flyers-ledelse midtveis i perioden før Brent Sopel utlignet på nytt for Blackhawks. Patrick Kane skjøt Blackhawks i ledelsen tidlig i siste periode og så ut til å sende laget enda et steg nærmere tittelen, men bare 20 sekunder senere gjorde Ville Leino 3-3.

I forlengningen ble Giroux den store helten blant hjemmefansen.

Chicago Blackhawks, som fortsatt er i føringen med 2-1 sammenlagt, har liganes lengste titteltørke. Illinois-laget har ikke vunnet Stanley Cup på 49 år, mens Flyers sist kunne heve trofeet i 1975. Kamp fire spilles i Philadelphia fredag. Det spilles best av sju kamper.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer