Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her redder han Juventus fire minutter før slutt

Men greide bare uavgjort.

HEADET INN 2-2: David Trezeguet og Juventus var i hardt vær, men reddet i det minste det ene poenget mot Genoa. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
HEADET INN 2-2: David Trezeguet og Juventus var i hardt vær, men reddet i det minste det ene poenget mot Genoa. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer

|||

Juventus var ute i hardt vært borte mot Genoa, men et sent hodestøt fra David Trezeguet reddet 2-2 og poeng for tittelutfordreren.

Juventus kjemper for å bryte Inters rekke av serietitler og kunne sikret en luke på to poeng ned til Milano-klubben med seier i Genoa. Men det skulle vise seg å være svært vanskelig.

Juventus hadde ikke avgitt poeng før kampen, men så lenge ut til å reise tapende hjem til Torino. Det åpnet riktig nok veldig bra for gjestene.

Vincenzo Iaquinta ga Juventus ledelsen etter bare seks minutter, men Giandomenico Mesto utlignet etter en halvtimes spill.

Hernan Crespo så ut til å gi vertene alle de tre poengene da han headet inn 2-1, men Trezeguets hodestøt fire minutter før full tid sørget for poengdeling.

- Det var en flott kamp. Vi greide ikke å vinne, men uavgjort er også et godt resultat. Det er vanskelig å vinne her, sa Trezeguet til Sky.

Juventus fikk også et mål annullert for offside. TV-bildene viser at Iaquintas nettkjenning skulle vært godkjent. Inter topper serie A med bedre målforskjell enn Juventus.

(NTB)

 


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling