Her redder Zlatan den pinlige situasjonen

Kranglet om drakta.

KAMP OM DRAKTA:  Zlatan Ibrahimovic  må tåle at drakta er ettertraktet. Her prøver både Terrence Boyd (t.v.)  og Daniel Frahn å kapre den. Foto: NTB Scanpix  Foto: NTB Scanpix
KAMP OM DRAKTA: Zlatan Ibrahimovic må tåle at drakta er ettertraktet. Her prøver både Terrence Boyd (t.v.) og Daniel Frahn å kapre den. Foto: NTB Scanpix Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går spilte PSG den første treningskampen i sommer. Kampen mot Red Bull Leipzig endte med 2-4 tap, men det ar ikke resultatet som skapte overskriftene etter kampen.

Zlatan Ibrahimovic - en av verdens største stjerner - var et yndet navn hos motstanderne.

Flau scene Svensken hadde allerede lovet å gi bort drakta til en Leipzig-spiller før kampen, men i pausen kastet en lagkamerat seg over Ibrahimovic. Det skapte en flau situasjon hvor begge spillerne kjempet om drakta - 45 minutter før kampen var slutt...

Terrence Boyd gikk fram til Ibrahimovic, men lagkaptein Daniel Frahn mente også å ha krav på Zlatans plagg, skriver Expressen.Heldigvis hadde Zlatan en løsning på «problemet»:

- Jeg hadde lovet bort trøya til den unge gutten, men så kom kapteinen. heldigvis hadde jeg en ekstra, sa Ibrahimovic til østerriksk TV om episoden.

Reddet Zlatan-skudd Den svenske stjerna hadde ingen stor kamp i gårsdagens kamp.  Zlatan kom til en stor sjanse, men den reddet Leipzig-keeper  Fabio Coltorti.

Og så stor stjerne er svensken at keeperen kostet på seg litt ekstra skryt etter redningen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer