Her rømmer Mika bakken

Men bare Romøren gledet treneren fra sitt nye utsiktpunkt i hoppkvalik.

MISFORNØYD MED UTSIKTEN Mika Konjonkoski tok seg en ensom klattretur under kvalifiseringen i Garmisch-Partenkirchen på nyttårsaften. Finnen var misfornøyd med utsikten fra trenertribunen. Derfor tok han seg opp i den lille bakken ved siden av. Foto: Thomas Rasmus Skaug
MISFORNØYD MED UTSIKTEN Mika Konjonkoski tok seg en ensom klattretur under kvalifiseringen i Garmisch-Partenkirchen på nyttårsaften. Finnen var misfornøyd med utsikten fra trenertribunen. Derfor tok han seg opp i den lille bakken ved siden av. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||PARTENKIRCHEN (Dagbladet): Norges landslagssjef var ikke fornøyd med sikten fra trenertribunen i Olympiabakken i Garmisch-Partenkirchen i dag. Derfor tok finnen grep og klatret over en låst port og gikk opp i toppen av 90-metersbakken ved siden av. Der ble han stående alene i den nesten halvannen time lange kvalifiseringen.

- Jeg gjorde det fordi trenertribunen er altfor nær hopperne. Jeg vil se rytme og hele hoppet — ikke detaljer. Det er vanskelig å se hele bevegelsen der. Men det var ikke så lett fra det andre tårnet heller. Det er ingen gode plasser å se her, sier Kojonkoski til Dagbladet. - Men porten var jo låst?

- Ja, men jeg er fremdeles ung og sprek, sier den tidligere skihopperen med et smil.  

Sendes ikke hjem I det øsende regnværet i OL-bakken fra 1936 var det to nordmenn som ikke klarte å kvalifisere seg til morgendagens Nyttårshopprenn. Tom Hilde, som heller ikke kvalifiserte seg i fjor,  var 0,9 poeng  unna. Mens Kolbu-hopperen Kenneth Gangnes ble nummer 66 av 71 hoppere. Mika Kojonkoski sender neppe noen hjem før rennet i Innsbruck 3. januar.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer