Her rømmer Traoré inn i heisen

Nektet å svare på hvorfor han slo.

(Dagbladet.no): Abdou Razack Traoré ble sendt rett i dusjen av assistenttrener Trond Henriksen etter å ha slått ned Øyvind Storflor på dagens RBK-trening.

I garderoben måtte de to stå skolerett for Erik Hamrén, før det var duket for forsoning foran TV-kameraene.

De to tok hverandre i hendene et par ganger, før Traoré tok iniativ til litt småklemming.

- Vi hadde en liten disputt, nå er det OK. Vi er venner, nå skal vi gå opp og spise og komme oss videre, sa Traoré til TV 2.

Seansen ble straks mer merkelig da reporteren ville vite bakgrunnen for slaget mot Storflor. I stedet for å svare på spørsmålet avbrøt Traoré hele intervjuet, og strenet inn i heisen.

Blir straffet

Ivorianeren slipper trolig utestengelse, men kan vente seg en straff fra klubben.

- Vi kan aldri akseptere slag. Det blir en reaksjon, men jeg vet ikke akkurat hva ennå. Det er vanskelig fordi jeg ikke var til stede, jeg må tenke på det noen timer, sa Hamrén - som selv ikke var til stede da episoden fant sted.

NEKTET Å SVARE: Her avbryter Traoré intervjuet etter å ha fått spørsmål om hvorfor han slo Øyvind Storflor på dagens RBK-trening. (Bildet er gjengitt med tillatelse fra TV 2) Foto: TV 2
NEKTET Å SVARE: Her avbryter Traoré intervjuet etter å ha fått spørsmål om hvorfor han slo Øyvind Storflor på dagens RBK-trening. (Bildet er gjengitt med tillatelse fra TV 2) Foto: TV 2 Vis mer

Han minner likevel om at slike ting kan skje i fotball.

- Som både du og jeg vet er fotball en kampsport, det er provokasjoner og det går ofte hett for seg. Jeg er veldig glad for måten de reagerte på i etterkant. Begge spillere var slukkøret og framsto som voksne, forklarte Hamren overfor Dagbladet.no.

Selv om det var Storflor som ble slått, måtte også han be treneren og Traoré om unnskyldning.

- Det var litt provokasjoner i begge retninger som utløste det, forklarer han. Ifølge adressa.no var det en tøff takling fra Storflor som gjore at Traoré mistet hodet. TV 2s bilder viser en lettere amper ordveksling mellom Christer Basma og Storflor i etterkant av slaget.

Sloss i fjor også

Også i fjor var Storflor en av hovedpersonene i en heftig krangel på treningsfeltet. Steffen Iversen reagerte med sinne på en albue, og svarte med å legge Storflor i bakken.

Sistnevnte spratt opp og fulgte etter toppscoreren, hvorpå de ble stående og knuffe på hverandre. Basketaket ble ikke avsluttet før Alexander Tettey, Didier Ya Konan og Roar Strand gikk imellom.

I 2005 var det de to legene - Fredrik Winsnes og Espen Johnsen - som ble litt for heite i topplokket. Under en spillsekvens stoppet Winsnes plutselig opp, gikk de fem meterne bort til Espen Johnsen, og fløy i strupen på keeperen. De to stjernene ga seg ikke før lagkamerater klarte å skille dem.

Her rømmer Traoré inn i heisen

- Vi var venner etter fem sekunder igjen, bedyret begge to overfor Dagbladet.

STAKK INN I HEISEN:</B> Lunsj fristet mer enn spørsmål om slaget mot Øyvind Storflor.