Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her roper Grindheim «fuck you» inn i tv-kameraet

Risikerer straff.

|||(Dagbladet.no) Tida var i ferd med å renne ut for Heerenveen i helga og de blåhvite var på vei mot nok et skuffende resultat. Stillingen var 0-0 mot VVV-Venlo og ti minutter før slutt ble Christian Grindheim tatt av banen.

Haugesunderen var langt fra fornøyd med det han og lagkameratene hadde levert.

Kan bli utestengt
Da et tv-kamera på sidelinja zoomet inn på ham idet han gikk av banen slang Grindheim en melding som ikke var vanskelig for seerne å oppfatte:

- Fuck that camera, fuck you!

Grindheim pleier ikke pakke inn glosene når han er skuffet, og nå risikerer Grindheim straff for utbruddet. Ifølge Erenieuws skal det nederlandske fotballforbundet (KNVB) granske saken og i verste fall venter en utestengelse.

- Jeg var forbannet på meg selv og fikk et kamera plantet i trynet. Jeg klarte ikke holde munn, men jeg har jo ikke taklet stygt, filmet eller noe sånt. Jeg sa bare et stygt ord på tv og synes det blir en overdrivelse å ilegge meg karantene for det, sier Grindheim til Dagbladet.

Han har foreløpig ikke snakket med klubbledelsen om tv-opptredenen.

- Nei, men det kan jo hende de vil snakke med meg når jeg kommer hjem fra landslagssamling, sier han.

Fjerde sist
Heerenveen har skuffet stort i seriestarten, og gutta fra skøytebyen ligger på 15. plass - fjerde sist - etter ni seriekamper. To fattige seire og to uavgjortkamper gjør at den ambisiøse klubben ligger hele 15 poeng bak serieleder Twente.

I helgas kamp mot VVV-Venlo gikk det nesten virkelig ille, etter at gjestene tok ledelsen 0-1 kort tid etter Grindheim-byttet. Michal Papadopulos sikret derimot ett Heerenveen-poeng da han utliknet i siste spilleminutt.

Den norske midtbanespilleren får nå en pause fra Heerenveen-problemene, siden han i morgen tilslutter seg den norske landslagstroppen som skal møte Sør-Afrika på Ullevaal lørdag.

Trond Sollied forlot trenerjobben i Heerenveen etter fem bare fem kamper denne sesongen, på grunn av det som ifølge klubben ble karakterisert som «kulturforskjeller». Trenerbyttet har ikke gitt noen gevinst så langt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling