Her rundlures David Beckham med falsk statue: - Det er flaut!

For David Beckham var det en stor ære å bli hedret med sin egen statue i Los Angeles. Men han var alt annet enn fornøyd da en falsk versjon ble presentert for ham.

TRIKS: David Beckham ble rundlurt av James Corden med en falsk statue av ham selv. Video: LA Galaxy / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den engelske legenden ble den første fotballspilleren som fikk sin egen statue i USA, da hans gamleklubb, Los Angeles Galaxy, valgte å hedre frisparkspesialisten med en statue av ham.

I god tid før avdukingen hadde Beckham fått se en tidlig versjon av statuen, og da hadde han kommentert at haka var for stor og rumpa det samme.

Dette hadde James Corden, programleder for The Late Late Show, fått med seg, og sett sitt snitt til å rundlure superstjernen. Han gikk - sammen med et team - i gang med å bygge en falsk statue av Beckham som den tidligere fotballspilleren skulle få se før avdukingen.

Beckham var - mildt sagt - ikke fornøyd. I videovinduet øverst kan du se reaksjonen hans.

RUNDLURT: James Corden (t.v.) holder frem den falske versjonen David Beckhams statue. Foto: The Late Late Show.
RUNDLURT: James Corden (t.v.) holder frem den falske versjonen David Beckhams statue. Foto: The Late Late Show. Vis mer

Forundret

Corden fikk fremhevet trekkene Beckham ikke likte. Haka var veldig lang, rumpa veldig stor, øynene var skjeve og armene var så lange at Beckham sa han lignet på Stretch Armstrong (en leke med svært lange armer, journ.anm.).

Statuen lignet litt på Cristiano Ronaldo-bysten som ble latterliggjort på sosiale medier.

Da sløret ble fjernet og Beckham fikk se statuen, var det åpenbart en sjokkert Beckham som ikke likte det han så. Han applauderte høflig, mens han så spørrende rundt seg. Forundret tittet han bort på sin betrodde venn og eks-lagkamerat Chris Klein, som er klubbpresident i LA Galaxy.

- Chris, er du fornøyd med dette?, spør Beckham.

- Jeg synes den er fantastisk, svarer Klein, som allerede har vist det som skal være en video med høydepunkter fra Beckhams tid i LA Galaxy, men som inneholder flere klipp av feilslåtte frispark og andre dårlige episoder.

DEN EKTE STATUEN: Her poserer David Beckham foran den ekte statuen av ham - en versjon han var fornøyd med. Foto: AFP.
DEN EKTE STATUEN: Her poserer David Beckham foran den ekte statuen av ham - en versjon han var fornøyd med. Foto: AFP. Vis mer

- Det er flaut!

Beckham får se statuen fra flere ulike vinkler, demonstrert av komiker Maz Jobrani, utkledd som skulptøren Omri Amrany.

- Det eneste som er bra med den er håret, og det er det, sier Beckham, som blir mer og mer provosert - nesten til det punktet at han forlater bygget.

- Vi kan ikke presentere dette. Det er flaut! Foreldrene mine flyr inn fra London for avdukingen, kona mi kommer. Det er bra ungene mine ikke vil være til stede, de hadde sannsynligvis begynt å gråte om de så den, sier han.

Manchester United-legenden vandrer hvileløst frem og tilbake, før en truck skal flytte statuen, men ender opp med å knuse den.

- Jeg tror du gjorde meg en tjeneste der, utbryter Beckham, før James Corden kommer løpende ut fra bakrommet - og det går opp for «Becks» at han har blitt rundlurt av Corden og alle til stede, som var skuespillere hyret inn for å lure ham.

Blant de som var tilstede av skuespillere var «Tom», som omtalte ham som tidligere Manchester City-spiller og kalte ham «Dave», noe som heller ikke falt i god jord hos Galaxy-legenden.

Hele det hysteriske innslaget kan du se her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer