Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her ryker drømmen

Han drømte om gull - og endte med null. Men med mange gode minner.

Lei seg:  Marcus Haarstein fra Nordstand er skikkelig lei seg etter at NC-drømmen brast.  Foto:Thomas Rasmus Skaug
Lei seg: Marcus Haarstein fra Nordstand er skikkelig lei seg etter at NC-drømmen brast. Foto:Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Marcus Aarstein har en Norway Cup-medalje fra i fjor. Han skulle så gjerne ha sikret seg en gullmedalje i år. Og laget fra Nordstrand G14 imponerte med 4-0-seier og kvartfinalebillett mot Molde FK torsdag kveld.

Tung fredag Fredag morgen var de klare for å fortsette ferden mot finale, og de var klare for at Vard Haugesund måtte slås.

Men det var vestlendingene som scoret kampens eneste mål. Dermed er cupeventyret slutt for Marcus og lagkompisene.

- Det er veldig tungt nå, sier Marcus og tørker tårer. Mens rødkledde Vard Haugesund danser seiersdansen.

Ny sjanse - Jeg er skikkelig irritert. Jeg følte at vi hadde sjansene. Men vi får spillet vårt bedre til når vi spiller på kunstgress. Nå ryker vi ut uten seier i Norway Cup for andre året på rad. Det er ordentlig tungt, sier Marcus, som trener fotball 4-5 ganger i uka samt styrketrening.

- Dere prøver igjen neste år?

- Ja, vi kommer tilbake, avslutter Marcus Aarstein, som er en av mange som forlater Ekebergsletta med skuffelse. Senere i dag spilles semifinaler på Ekebergsletta. Og de store finalene spilles lørdag.

Tunge minutter: Kampen er tapt for Marcus Aarstein og Nordstrand G14. Da er det vanskelig å holde tårene tilbake. Foto: Thomas Rasmus Skaug
Tunge minutter: Kampen er tapt for Marcus Aarstein og Nordstrand G14. Da er det vanskelig å holde tårene tilbake. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!