Her saboterer Usain Bolt for Sergio Agüero

- Jeg har gjort mitt, nå er det opp til Manchester United å avslutte jobben på søndag.

(Dagbladet): Supersprinteren usain Bolt har aldri lagt skjul på at han er en stor fan av Manchester United, og har selv ytret et ønske om å spille for den engelske storklubben en dag. Førstkommende søndag er det byderby mellom Manchester City og Manchester United, og i den anledning har Puma laget en reklamevideo med Bolt i hovedrollen.

I videoen over sitter Bolt i en sportsbil og kikker på en avisforside hvor det står at City-spiller Sergio Agüeros fart er den største trusselen til Manchester United. Bolt tar derfor saken i egne hender, og skal tilsynelatende hjelpe City-spilleren med å terpe på løpeteknikken. Det blir fort klart at verdens raskeste mann har en baktanke med det hele.

«Jeg har gjort mitt, nå er det opp til Manchester United å avslutte jobben på søndag», skriver Usain Bolt på sin Twitter-konto i forbindelse med lanseringen av videoen.

Lidenskaplig opptatt av United Sprinteren skulle etter planen få prøve seg i Rio Ferdinands testimonialkamp på Old Trafford 9. august, men det kolliderte med friidretts-VM. Usain Bolt har flørtet med Manchester United i lang tid. Verdens raskeste mann har vært med på United-treninger, hvor han blant annet lærte Christiano Ronaldo å løpe fortere.

- Folk tror jeg spøker når jeg sier at jeg vil gjerne spille for Manchester United, har Bolt uttalt til britisk presse.

Men Jamaicaneren tror sin egen vei til startelleveren blir tøffere uten Sir Alex Ferguson som manager.