Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her scorer ballgutten

Og målet ble godkjent. Se videoen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brasils eneste kvinnelige toppdommer, Silvia Regina de Oliveira, er i hardt vær etter at hun godkjente et mål ballgutten scoret i toppoppgjøret mellom Santacruzense og Atletico Sorocabana i 3. divisjon.

Atletico ledet 1-0 da hjemmelagets spiss skjøt utenfor i det nest siste minuttet av kampen. Mens både spillere og dommere var på vei mot midtbanen igjen, tok en snarrådig ballgutt bak målet ballen og tuppet den forsiktig inn i målet.

Keeperen så bare dumt på ham, plukket ballen ut av målet og la den på femmeteren for å ta utspillet.

Så skjer det som er det store samtaleemnet i Brasil i dag. Dommeren løper tilbake til mål, og godkjenner målet. Ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA hadde hun ryggen til målet, og så derfor ikke at det var ballgutten som scoret. Hun fikk bare med seg at ballen var over mållinja, og godkjente scoringen.

Kampen endte 1-1, og hjemmelaget beholder ledelsen i brasiliansk tredjedivisjon, to poeng foran Atletico.

- Jeg skjøt bare ballen. At dommeren oppfattet det som mål er hennes problem, ikke mitt, sier spissen som bommet på sjansen i forkant av ballguttens inntreden.

Ifølge DPA er Brasils fotballforbund uten mulighet til å omgjøre resultatet, selv om tv-bildene med all mulig tydelighet beviser hvem det var som ranet Atletico for seieren i toppoppgjøret.

Se tv-bildene av ballgutten som scorer her!

image: Her scorer ballgutten
SETTER INN UTLIGNINGEN: Dommeren så ikke at det var ballgutten som var sist på ballen, og godkjente målet.