Her scorer Berisha igjen - nøyaktig ett år siden sist

- Det kom en liten tåre.

• Stabæk - Viking 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Nøyaktig ett år etter han sist scoret i Tippeligaen, kunne Veton Berisha igjen juble for scoring.

Scoringen på Alfheim i 4-3-tapet 19. oktober i fjor, var til i kveld sist han scoret i Tippeligaen.

20-åringen hadde før kveldens kamp på Nadderud spilt 22 kamper uten å score for rogalendingene. Jon Dadi Bödvarsson gjorde alt forarbeidet og serverte Viking-talentet som dundret ballen i nota.

- Han så veldig lettet ut og takket vel alle guder som finnes, sier Viking-trener Kjell Jonevret til CMore.

- Han (Berisha) gjør en god kamp. Han jobber og sliter. Et klart steg i riktig retning. Det kom en lite tåre da han scoret, fortsetter svensken.

Stabæk-straffe Scoringen kom i det 32. minutt og var det den første virkelige sjansen hvitkledde Viking skapte på Nadderud.

Foruten heder og ære, hadde ingen av lagene noe særlig å spille for. Stabæk som har vært imponert offensivt denne sesongen, var veldig tafatte fremover. Franck Boli kom til en halvsjanse før hvilen.

2. omgangen startet Viking klart best. Jon Dadi Bödvarsson satte Mande Sayouba på en tidlig prøve. Stabæk-målvakten hindret 0-2 med en flott redning.

Bare minutter senere ble han testet på ny. Denne gangen var det Veton Berisha som jaktet sin andre pinne for kvelden. 20-åringen sendte i vei et lavt skudd, som Sayouba reddet med beina.

 SCORET IGJEN:  Veton Berisha hadde ikke scoret i Tippeligaen siden 19. oktober i fjor. Det var fram til møte med Stabæk på Nadderud.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SCORET IGJEN: Veton Berisha hadde ikke scoret i Tippeligaen siden 19. oktober i fjor. Det var fram til møte med Stabæk på Nadderud. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Stabæk kom seg med tiden lenger opp i banen og fikk lønn for strevet med 20 minutter igjen. Venstreback Anders Trondsen fosset inn i Viking-feltet. Sverri Ingason var litt for ivrig og dyttet Stabæk-spilleren i ryggen. Dommer Anders Johansen pekte på 11-meteren.

Jon Inge Høiland var iskald og satte straffesparket opp til venstre.

Sjanser på overtid Begge lag jaktet alle poengene det siste kvarteret. Bödvarsson og Landu Landu hadde begge to ålreite skuddforsøk for Viking. For vertene var Magne Hoseth var noen centimetre unna å bli matchvinner.

Hjemmelaget var nærmest helt på tampen. Franck Boli fikk flere muligheter, men heroisk innsats av Viking-forsvaret og litt udyktighet av Stabæk-spissen sørget for at det ikke ble scoring.

Viking gikk rett i angrep og minuttet på overtid stoppet Sayouba enda en Viking-sjanse.

Det skjedde mye på overtid. Ti sekunder før tilleggstiden var over, sendte Magne Hoseth i vei en perfekt stikker. Brustad kom alene med keeper, men dessverre for Stabæk-fansen gikk skuddet i stolpen.

- Starter 2. omgang veldig dårlig. 1-1 var nok et greit resultat. Det var noen vannvittige sluttminutter, sier Stabæk-trener Bob Bradley til CMore.