Her scorer Enerly på Stadion igjen

Hyllet i pausen på Fredrikstad Stadion.

(Dagbladet.no): Det er drøye to og et halvt år siden FFK-profilen Dagfinn Enerly pådro seg brudd i nakken på Kristiansand Stadion. Bruddet førte til lammelser fra halsen og ned og skaden sjokkerte fotball-Norge.

Det samme fotball-Norge har latt seg imponere og røre over Enerlys optimisme og pågangsmot i kampen for å kunne gå igjen.

I hjemmekampen mot Bodø Glimt 21. april ble han hyllet på Fredrikstad Stadion.

Hjemmelaget hadde levert en skrekkelig kjedelig første omgang og programleder på FFKTV, Dag Solheim, mente Dagfinn Enerly burde vise gutta hvordan det skulle scores.

Enerly tok utfordringen, plukket med seg ballen, la den ned på føttene og trillet den over mållinja til øredøvende jubel. Se hele seansen i videoen under!

Enerly deltar jevnlig på Fredrikstad sine hjemmekamper.

- Drakten hans ble jo fredet forrige sesong og han er veldig populær. Dagfinn betyr mye for byen, sier IT- og mediesjef i FFK, Thomas Torjussen til Dagbladet.no.

Søndag tar FFK i mot HamKam på Fredrikstad Stadion. Den kampen og resten av Tippeligarunden følger du her!

HYLLET: Dagfinn Enerly er umåtelig populær i Fredrikstad og ble hyllet ved å score mål i pausen på nye Fredrikstad Stadion. Foto: FFKTV
HYLLET: Dagfinn Enerly er umåtelig populær i Fredrikstad og ble hyllet ved å score mål i pausen på nye Fredrikstad Stadion. Foto: FFKTV Vis mer
Her scorer Enerly på Stadion igjen