Her scorer han seiersmålet, hisser på seg fansen med twerking og blir utvist i løpet av 30 sekunder

Bisarr situasjon i 1. divisjon.

(Dagbladet): Strømmens George White Agwuocha sikret tre poeng for laget sitt da han fastsatte sluttresultatet til 1-2 like før slutt mot Fredrikstad. 

Det som skjedde etterpå, kommer den tidligere Odd-spilleren neppe til å glemme med det første.

White Agwuocha feiret på ellevilt vis: Først med noe som kunne minne om skigåing i diagonalgang bort til Fredrikstad-fansen, og deretter med noen heftige, afrikanske hoftevrikk. 

Tilskuerne fra plankebyen likte ikke det de så, og minst ett pappkrus ble kastet i retning målscoreren. Heller ikke dommer Kai Erik Steen var utpreget fornøyd med det utagerende feiringa - og belønnet White Agwuocha med et gult kort. 

Da kokte det over for nigerianeren.

Hentet av treneren Ut fra videoen å dømme ble det slengt en rekke mishagsytringer i retning dommer Steen. Så sint var 21-åringen at han måtte holdes tilbake av lagkamerater. 

Bedre ble det ikke av at Strømmen-spissen fikk sitt andre gule på bare noen sekunder, og dermed rødt.

Strømmen-trener Gunnar Halle måtte ut på banen for å hente spilleren som bare minuttet før hadde sikret tre sterke bortepoeng mot Fredrikstad.

Snakk om ambivalent opplevelse.

HamKam ned Ellers i 1. divisjon ble det endelig offisielt at HamKam er matematisk fortapt, og må spille i 2. divisjon neste sesong. Hedmarkingene tapte 1-4 hjemme for Hønefoss, i en kamp hvor Alexander Solli gjorde comeback. Hønefoss-spilleren ble fraktet til sjukehus i helikopter etter en stygg hodesmell tidligere i sesongen. 

Bryne gjorde kort prosess med nedrykksrival Alta. Finnmarkingene ble sendt hjem fra Jæren med 1-6 i sekken, og også de virker å styre mot nedrykk. Serieleder Sandefjord knuste Ull/Kisa 4-0, mens topplaget Mjøndalen tapte for Tromsdalen for andre gang denne sesongen. 1-2 ble resultatet på ærverdige.

Ranheim misbrukte muligheten til å ta over tredjeplassen fra bruntrøyene, da de bare klarte 0-0 mot Bærum, og nevnte Fredrikstad tapte altså for Strømmen.