Her scorer Moa sitt første Bundesliga-mål

Hadde også en målgivende mot Schalke.

MOAS FØRSTE: Her setter Mohammed Abdellaoue inn 2-0 mot Schalke 04. Blåtrøyene reduserte seinere, men Hannover vant. Foto: AP
MOAS FØRSTE: Her setter Mohammed Abdellaoue inn 2-0 mot Schalke 04. Blåtrøyene reduserte seinere, men Hannover vant. Foto: APVis mer

|||(Dagbladet): Schalke - Hannover 1-2. Mohammed Abdellaoue har fått en kjempestart på karrieren i Bundesliga.

I dagens bortekamp mot Schalke 04 var han helt sentral for Hannover.

Først la han opp til Konstantin Rausch, som sendte gjestene i ledelsen etter en halvtime.

Etter 48 minutter var det Moas tur til å avslutte - og score. Den tidligere Vålerenga-spilleren ble spilt gjennom og scoret like sikkert som han gjorde i Tippeligaen før han forsvant til Tyskland. Han løftet ballen over keeper med venstrefoten.

Moa debuterte mot Frankfurt forrige helg, en kamp Hannover vant 2-1.

- Det har vært veldig bra nivå på treningene, de er veldig gode med ball. Det er annerledes enn i Norge, her kaster man ikke bort ballen. Jeg trenger tid til å bli kjent med dem. Om et par uker sitter nok samarbeidet bedre, sa Moa til Dagbladet etter den kampen.

Men allerede ser samarbeidet ut til å sitte og Moa har ikke mistet formen med flyttelasset.

Dette er gode nyheter for Egil Drillo Olsen, som tar med seg landslaget til Island neste uke - for den første kampen i EM-kvaliken.

Hannover sleit kraftig forrige sesong, og var nær nedrykk. Tyskerne håper Moa kan være redningen denne sesongen, og det ser lyst ut så langt. Dersom de haler i land seieren mot Schalke har de fått en pangstart på sesongen.

Jermaine Jones headet inn en redusering for Schalke ti minutter før slutt, men det ble bare et trøstemål for hjemmelaget - som nå har to strake tap.

Moa ble erstattet etter 79 minutter.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

SENTRAL: Mohammed Abdellaoue sørget for både mål og målgivende i sin andre kamp i Bundesliga. Foto: EPA
SENTRAL: Mohammed Abdellaoue sørget for både mål og målgivende i sin andre kamp i Bundesliga. Foto: EPA Vis mer