Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alexis Sanchez' første mål for Manchester United

Her scorer Sanchez sitt første United-mål

Tok tre poeng mot Huddersfield.

DER SATT'N: Alexis Sanchez scoret sitt første mål for Manchester United lørdag. Foto: Philip Oldham/BPI/REX/Shutterstock
DER SATT'N: Alexis Sanchez scoret sitt første mål for Manchester United lørdag. Foto: Philip Oldham/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United - Huddersfield 2-0

(Dagbladet): Alexis Sanchez spilte sin andre Premier League-kamp fra start da Manchester United tok imot Huddersfield på Old Trafford lørdag.

Der markerte han seg med en gang, og var sentral i et pressende United-lag. Chileneren scoret også sitt første mål i United-trøya.

- Vi hadde full kontroll. Vi måtte være tålmodige, men måtte holde høy intensitet og press, sier manager Jose Mourinho.

Han fortsetter:

- Det var bra for Sanchez å vinne en kamp, og sin første på hjemmebane. Det er godt å se at han spiller godt og viser hvor glad han er i og har lyst til å spille fotball. Det er viktigst. Det var ikke drømmemålet, men det var et mål.

Ropte på straffe

De første ti minuttene handlet alt om Manchester United. Innledningsvis viste Juan Mata og Alexis Sanchez takter til et godt samarbeid, da Mata slo ballen inn foran mål og bare en liten feilberegning fra Sanchez gjorde at Huddersfield slapp med skrekken.

Etter 18 minutter var unggutten Scott McTominay involvert i ei stygg takling. Idet han skulle opp på en dødball i feltet, kom Huddersfields Terence Kongolo brakende inn i ham, og 21-åringen ble liggende nede.

Dommer Stuart Atwell blåste ikke straffe. Det gjorde han heller ikke etter en snau halvtime da Sanchez spilte seg inn foran mål og så ut til å bli tråkket på ankelen.

Bare øyeblikket før hadde nysigneringen vendt inn i banen og brent til fra 18 meter.

Løsnet

United fortsatte presset etter pause, men Huddersfield-forsvaret ryddet unna. Helt til ti minutter ut i omgangen, da ballen endelig satt i mål for United:

Matic stakk ballen ut til Mata, som la et perfekt innlegg foran mål, som lukaku iskaldt kunne bredside i mål.

Med drøye tjue minutter igjen pekte Atwell på straffemerket da Sanchez igjen ble felt innenfor 16-meteren. Chileneren valgte å ta straffen selv.

Den satte han på keeper Jonas Lössl, men var våken på returen og satte den i mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!