Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her scorer treneren fra innbytterbenken

Perlemålet sendte Stojkovic på tribunen.

STJERNETREFF: Fotballegenden Dragan Stojkovic er nå trener i Japan. Her viser han at det fortsatt er krutt i skuddfoten.
STJERNETREFF: Fotballegenden Dragan Stojkovic er nå trener i Japan. Her viser han at det fortsatt er krutt i skuddfoten. Vis mer

|||(Dagbladet.no) Dragan Stojkovic har byttet ut fotballstøvlene med blanke pensko, men selv uten knotter viser den serbiske legenden at han fortsatt har både følelse og krutt i høyrefoten.

Han er nå trener i Nagoya Grampus Eight, hvor han avsluttet karrieren sin for åtte år siden.

Det var i helgas kamp mot Yokohama F-Marinos Stojkovic viste gamle kunster. Ballen ble spilt ut mot sidelinja av keeperen - på grunn av en skade - og Stojkovic styrtet ut fra benken og klinte til på hel volley. Ballen gikk i en flott bue mot mål, spratt på målstreken og opp i nettaket.

Den tidligere jugoslaviske og serbiske landslagsspilleren snudde seg deretter mot publikum og jublet.

Dommeren syntes ikke dette var spesielt morsomt, og han sendte Stojkovic på tribunen.

- Det var ikke meningen å såre noen, men det var et veldig pent mål, sier Stojkovic.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling