Her sender Hellner et stikk til Northug: «Only Gunde can judge me»

Viser fram ny tatovering i reklamefilm.

(Dagbladet): Få dager før VM i Falun er i gang, sender svenske Marcus Hellner (29) et stikk til erkerival Petter Northug (29).

I et reklameklipp figurerer Hellner i en dusjscene med en tatovering med teksten «Only Gunde can judge me» på ryggen. Utvilsomt et stikk til Petter Northug, som var i munnhuggeri med den tidligere svenske skiløperen tidligere denne uka.

- Filmen er gjort med et glimt i øyet. For meg var det her en kul greie, og en bra måte å få hylle en av våre store skilegender før VM på hjemmebane, sier Marcus Hellner til Expressen.

Rocky-inspirert Sekvensen er inspirert av filmen Rocky.

-Det var kult å leke Rocky for en dag, jeg husker filmene fra da jeg var liten. Jeg trener kanskje litt annerledes enn ham foran VM, sier Hellner.

Kritiserte Northug Det var i et intervju med Ekspressen Svan gikk ut og kritiserte norske langrennsløpere generelt og Northug spesielt. Svan ga tydelig uttrykk for at han hadde sett seg lei på Northug og hans oppførsel.

- Det er litt som med Petter Northugs fyllekjøring. Da rant det over for meg. Da forsto alle at han tøyer strikken, han gjør loven til sin egen og setter seg over den, men det finnes ikke et tre som vokser inn i himmelen, sier Svan.

Den svenske skilegenden hevder den norske 29-åringen utnytter andres gode vilje. Svan forteller at på hans tid var det ikke den kranglingen mellom Sverige og Norge som det er nå.

Dagbladet sendte mandag morgen en forespørsel til Petter Northug jr, hvor vi ba om hans kommentar til Gunde Svans betraktninger i helga.

Svaret?

STIKK TIL NORTHUG: Marcus Hellner stilte opp i en reklamefilm med angivelig en ny tatovering. Teksten «Only Gunde can judge me». Foto: TT/Instagram
STIKK TIL NORTHUG: Marcus Hellner stilte opp i en reklamefilm med angivelig en ny tatovering. Teksten «Only Gunde can judge me». Foto: TT/Instagram Vis mer

- Insta.

«Keep calm and love Gunde Svan» Der sto det:

- Etter gårsdagen har folk spurt meg hva jeg synes om Gunde - jeg har bare denne beskjeden:

«Hatere vil hate. Gunde vil hate. Gunde elsker mine hatere. Hatere elsker Gunde.», skriver Northug i fire av en hel rekke emneknagger tilhørende et bilde i svenske farger med teksten:

«Behold roen og elsk Gunde Svan»