Her sender Richards et varsel til Neville

Får ikke tilbake plassen.

• Direkte fra kl. 21: England - Russland

(Dagbladet.no): David Beckham og Gary Neville var Englands høyreside i ti år. Lørdag kveld fikk stjerneduoen en rett høyre fra Micah Richards og Shaun Wright-Phillips, de to briljerte på kanten mot Israel.

Manchester City-back Richards scoret, og i dag forteller han The Times hvorfor han så ivrig pekte på 2-tallet på trøya si da han feiret.

Om ikke det var en beskjed til 32-årige Neville i byrival United, så var det et rop til folket.

- Min feiring var det samme som om jeg skulle sagt «Richards, husk navnet. Hvis dere ikke har hørt det før, så kan dere det nå», sier 19-åringen.

Pekingen var planlagt, tenåringen hadde fortalt venner hva som kom ved en scoring.

- Min innstilling er ikke at jeg er og spiller fordi noen er skadd. Jeg er her for å sette mitt stempel på laget, sier Richards.

- Når Gary Neville er frisk igjen så er det opp til manageren å velge hvem som spiller. Men jeg tror jeg har gjort nok for å beholde plassen.

KAN DERE NAVNET MITT? Micah Richards dro i trøya for å få fram navnet sitt til England-fansen etter scoringen lørdag. Foto: Scanpix/Reuters
KAN DERE NAVNET MITT? Micah Richards dro i trøya for å få fram navnet sitt til England-fansen etter scoringen lørdag. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Richards har ekstrem fart, styrke og spenst - og utelukker ikke at Neville kan steppe inn når England trenger mer rutine.

- Men det blir også tider når laget trenger energi og fart, så hvem som spiller kan avhenge av motstanderen, sier 19-åringen.

Han spiller igjen fra start på høyrebacken når England møter Russland i kveld.

- Selvtilliten er himmelhøy, vi må bare ikke bli for selvsikre. Vi må bare ta med oss holdningene fra lørdagens kamp og kjøre på. Vi frykter ingen, sier Richards.

HØYT OPPE: Richards fikk vist at han også duger framover på banen mot Israel. I klubblaget er han midtstopper.