Her ser feiringen helt normal ut. Så tok det helt av i Las Vegas - på klubbeierens regning

Feiret med kvinner i bikini.

FEIRING: AFC Bournemouths Matt Ritchie og resten av lagkameratene feiret opprykket til Premier League med stil. Det gjør de fortsatt. Foto:  John Marsh / Reuters / NTB Scanpix
FEIRING: AFC Bournemouths Matt Ritchie og resten av lagkameratene feiret opprykket til Premier League med stil. Det gjør de fortsatt. Foto: John Marsh / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Å rykke opp til Premier League, er en enorm prestasjon som medfører mange goder.

Det gjelder både hva angår omdømme, status og ikke minst økonomi.

Et opprykk til den gjeveste ligaen i England skal være verdt intet mindre enn 134 millioner pund, eller rundt 1,3 milliarder norske kroner. Den bragden klarte lille Bournemouth i år. Neste år skal de spise kirsebær med de store verdensstjerne i Premier League.

Sett i lys av at klubben holdt på å forsvinne ut av ligasystemet for seks år siden, er det ikke rart at behovet for å feire er stort.

Jubelscenene da opprykket var et faktum var akkurat slik det skal være. Men nå begynner det å ta helt av. Feiringen er nemlig ennå ikke over, ifølge The Mirror.

Den engelske avisen har publisert elleville bilder der neste sesongs Premier League-spillere feirer sammen med med lettkledde kvinner i bikini ved bassengkanten i Las Vegas.

Den fire dager lange feiringen kostet hele 300 000 pund, ifølge The Mirror.

Selv om klubben vil tjene store penger i Premier League, er det klubbeieren som tar seg av den svulstige regningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.