Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkel:

Her ser Peter Sagan at dette kan gå veldig galt

Nestenkollisjon med dame med hund.

HER GÅR DET NESTEN GALT: Peter Sagan fra Slovakia holdt nesten på å sykle ned denne personen som gikk tur med hunden under sykkelrittet Tirreno Adriatico. Men Sagan visste akkurat hva han måtte gjøre. Video: Discovery / Eurosport Norge Vis mer

(Dagbladet): Peter Sagan jaktet verken etappeseier eller sammendrag under gårsdagens avsluttende etappe av Tirreno-Adriatico, men dramatisk ble det for ham uansett.

Måtte opp på fortauet

Slovaken suste gjennom gatene da han plutselig oppdaget en eldre kvinne med hund i et fotgjengerfelt foran, og måtte kjøre opp på fortauet for å unngå sammenstøt med bikkjelufteren.

- Jeg elsker hunder, men vær snille å respektere rytternes sikkerhet, skrev Sagan på Twitter i etterkant, før han spøkte med episoden overfor RAI:

- Det var min feil, hun var jo i fotgjengerfeltet.

Flaks

Likevel, Sagan var nok heldig som hadde en glippe i veikanten mellom seg og den eldre kvinnen, for kunne han ikke kjørt opp på fortauet der, kunne det gått galt.

- Det var flaks det ikke ble et uhell av det. Jeg bremset ikke der, jeg så henne veldig seint, så den eneste veien jeg kunne ta var ut av gata, sier han, ifølge Cyclingnews.

Nairo Quintana vant rittet, mens Peter Sagan sikret seg poengtrøya tross nestenulykken.

I 2014 ble en 66 år gammel kvinne hardt skadd etter å ha blitt påkjørt av Johan Vansummeren under Flandern rundt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media