Her ser sekretariatet Tysklands regelbrudd

Likevel gjør de ingenting: - Han må jo blåse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRAKOW (Dagbladet): Etter Tysklands regelbrudd på tampen av den uhyre dramatiske kampen mot Norge, ble det levert en norsk protest til Det europeiske håndballforbundet (EHF) før den i dag tidlig ble trukket tilbake.

Det er imidlertid ingen tvil om at det ble begått en stor feil av sekretariatet og dommerne som ikke fikk med seg situasjonen hvor Tyskland var en spiller mer på banen. Spørsmålet er bare om det stemmer at ingen fikk det med seg.

TV-bilder Dagbladet har sett viser nemlig reaksjonen til den ene kampdelegaten. Med fire til fem sekunder igjen stormer Tysklands Simon Ernst banen iført gul trøye, han er den omtalte «ekstra» keeperen, og er på vei mot området hvor Norge skal ta avkast for å prøve å utligne til 34-34.

Reiser seg Mannen i sekretariatet reagerer umiddelbart med å reise seg opp fra stolen sin. Likevel foretar han seg ingenting. Samtidig bommer Norges keeper Ole Erevik med utkastet i retning midtstreken hvor det norske laget skal sette i gang spillet.

Sekunder seinere er kampen over. Tyskland har vunnet. Norge har tapt. Og mannen i sekretariatet har ikke foretatt seg noen ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer