Her setter verdens mestscorende keeper mål nummer 100

Rogerio avgjorde for São Paulo mot Corinthians.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brasilianske Rogério Ceni hadde sjansen til å nå et tresifret antall scoringer i karrieren i natt. 

Da São Paulo fikk frispark like utenfor 16-meteren i oppgjøret mot erkerivalene Corinthians i går kveld, tok verdens mestscorende keeper den lange turen tvers over banen, siktet nøye og skrudde ballen over muren og opp i nærmeste kryss.

Keeper-kollega Julio Cesar var etter ballen, men kunne ikke hindre jubileumsmålet, som ga São Paulo ledelsen 2-0.

- Når en målvakt går ut på banen, tenker man ikke på å score, men det gikk som jeg ønsket, sier Rogério ifølge NTB.

Målet ble behørig feiret, og Rogério lever nok også greit med det gule kortet han fikk for å rive av seg keeperdrakta i scoringsrusen.

Og det var ikke bare på banen det ble feiret. Egil Frantzen, nordmann bosatt i Brasil og ivrig bidragsyter i Dagbladets livestudio, forteller at han så kampen på en pub, der keeperscoringen ble hyllet av både venner og fiender.

- Da Rogério scoret på frisparket, klappet alle, selv ihuga Corinthians-supportere. Rogério er ikke paulistinha, han er brasilianer, forteller  Frantzen i en mail til Dagbladet.

São Paulo vant kampen 2-1. Corinthians fikk to spillere utvist, São Paulo én i lokaloppgjøret.

- Jeg bryr meg ikke om hvem motstanderen vår er, men det er så klart viktig for fansen vår, sier Rogério.

VELPLASSERT: Corinthians-keeper Julio Cesar var etter ballen, men klarte ikke stoppe skuddet til Rogério. Foto: Paulo Whitaker, Reuters/Scanpix
VELPLASSERT: Corinthians-keeper Julio Cesar var etter ballen, men klarte ikke stoppe skuddet til Rogério. Foto: Paulo Whitaker, Reuters/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer