Her setter Zlatan en støkk i Mourinho

Lurte seg inn under TV-intervju.

(Dagbladet): Jose Mourinho sprudlet i går, etter 2-0-seier mot PSG og Champions League-avansement.

Humøret ble ikke dårligere av at Zlatan Ibrahimovic, Paris-lagets skadde svenske superspiss, kom og ga sine gratulasjoner mens The Special One sto foran TV-kameraene.

SNIKSPISS: Zlatan lurte seg inn bak Mourinho etter kampslutt i går, men bare for å gratulere. Skjermdump: ChelseaTV
SNIKSPISS: Zlatan lurte seg inn bak Mourinho etter kampslutt i går, men bare for å gratulere. Skjermdump: ChelseaTV Vis mer

Men svenskens inntreden i et intervju hos Chelsea-TV var av den ubedte sorten.

Plutselig dukket 32-åringen opp i høyre bildeskjerm, før han sniker seg ned bak ryggen på Mourinho. Så stikker han hodet opp igjen ved portugiserens høyre skulder.

SKADD: Zlatan Ibrahimovic er ute i seks uker med skade og droppet drakt til frodel for genser, skjorte og slips i går. Foto: AP /Matt Dunham / NTB SCANPIX
SKADD: Zlatan Ibrahimovic er ute i seks uker med skade og droppet drakt til frodel for genser, skjorte og slips i går. Foto: AP /Matt Dunham / NTB SCANPIX Vis mer

Da hadde han allerede dunket Mourinho i ryggen. Chelseas youtube-kanal har ennå ikke lagt ut intervjuet, men et utdrag med Zlatan-visitten kan sees her.

- Lykke til videre, sier Zlatan til en overrumplet Mourinho som ga sin tidligere spiller en bjørneklem og vennlige ord.

- Alt vel til din familie!

Mourinho byttet ut sin vante dress og frakk med en svart joggedrakt i går kveld, og han fikk bruk for det sporty utstyret da Demba Ba avgjorde oppgjøret tre minutter før slutt.

Den doble Champions League-vinneren løp alt han kunne ned til samlingen av feirende spillere på bakken ved cornerflagget.

- Det var ikke for å feire. Jeg dro dit forbi spillerne ble gale. Det var nesten tre minutter igjen av full tid, og tre-fire-fem ekstraminutter. Jeg visste det ville føles som en evighet, og jeg ville organisere laget. Jeg gikk ikke dit for å feire, sier Mourinho.