Her sikter Beckham på motspilleren som ligger nede - og treffer

Ilsint to dager etter vrakingen fra OL.

TREFFSIKKER: Det er ingenting i veien med høyrefoten til David Beckham, selv om han lot følelsene ta overhånd på overtid mot San Jose Earthquakes: Fra sidelinja siktet han på motspiller Sam Cronin inne i boksen, og traff både ham og dommeren. Foto: ESPN
TREFFSIKKER: Det er ingenting i veien med høyrefoten til David Beckham, selv om han lot følelsene ta overhånd på overtid mot San Jose Earthquakes: Fra sidelinja siktet han på motspiller Sam Cronin inne i boksen, og traff både ham og dommeren. Foto: ESPNVis mer

(Dagbladet): To dager etter at en «veldig skuffet» David Beckham ble vraket fra det britiske OL-laget, var han i aksjon for klubblaget Los Angelses Galaxy i en MLS-kamp mot San Jose Earthquakes.

Der markerte 37-åringen seg på godt og vondt: Først med et klassisk frisparkmål før pause - og så med provoserende oppførsel på overtid.

Galaxy lå under 3-4 da San Jose-spiller Sam Cronin ble liggende nede i eget straffefelt, tilsynelatende skadet. Beckham, som sto på sidelinja og ventet på å ta et innkast, var utålmodig og mistenkte åpenbart at Cronin filmet.

HISSIG: Beckham så ut til å invitere til en kamp på tørre never før han ruslet i garderoben etter 3-4-tapet. Foto:  (AP Photo/Mathew Sumner)
HISSIG: Beckham så ut til å invitere til en kamp på tørre never før han ruslet i garderoben etter 3-4-tapet. Foto: (AP Photo/Mathew Sumner) Vis mer

Dermed siktet han etter beste evne og sparket ballen på volley mot der motspilleren lå, selv om dommeren sto over ham. Med imponerende presisjon traff Beckham der han ønsket - og en hissig Cronin spratt på beina uten tegn til å være skadet lenger.

Men også dommeren ble truffet av ballen, og kanskje skal Beckham prise seg lykkelig over at han slapp unna med det gule kortet.

Provokasjonen utløste imidlertid en heftig krangel ute på banen, der flere av San Jose-spillerne var borte for å konfrontere Beckham. Han viket på sin side ikke en tomme og så nesten ut til å invitere til slåsskamp inne i tunnelen.

Det gule kortet betyr uansett at Beckham må stå over neste kamp på grunn av karantene.

Ettersom utbruddet skjedde bare to dager etter OL-skuffelsen, velger mange å tolke det som at Beckham hadde mye innestengt aggresjon på lager.

- David Beckham viste at han fortsatt er skuffet over å bli vraket til Stuart Pearces britiske OL-lag, skriver den engelske tabloidavisa Daily Mail.

Los Angeles Galaxy tapte for øvrig kampen 3-4, etter å ha ledet 3-2 til pause.