Her sikter Beckham på motspilleren som ligger nede - og treffer

Ilsint to dager etter vrakingen fra OL.

TREFFSIKKER: Det er ingenting i veien med høyrefoten til David Beckham, selv om han lot følelsene ta overhånd på overtid mot San Jose Earthquakes: Fra sidelinja siktet han på motspiller Sam Cronin inne i boksen, og traff både ham og dommeren. Foto: ESPN
TREFFSIKKER: Det er ingenting i veien med høyrefoten til David Beckham, selv om han lot følelsene ta overhånd på overtid mot San Jose Earthquakes: Fra sidelinja siktet han på motspiller Sam Cronin inne i boksen, og traff både ham og dommeren. Foto: ESPN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To dager etter at en «veldig skuffet» David Beckham ble vraket fra det britiske OL-laget, var han i aksjon for klubblaget Los Angelses Galaxy i en MLS-kamp mot San Jose Earthquakes.

Der markerte 37-åringen seg på godt og vondt: Først med et klassisk frisparkmål før pause - og så med provoserende oppførsel på overtid.

Galaxy lå under 3-4 da San Jose-spiller Sam Cronin ble liggende nede i eget straffefelt, tilsynelatende skadet. Beckham, som sto på sidelinja og ventet på å ta et innkast, var utålmodig og mistenkte åpenbart at Cronin filmet.

Dermed siktet han etter beste evne og sparket ballen på volley mot der motspilleren lå, selv om dommeren sto over ham. Med imponerende presisjon traff Beckham der han ønsket - og en hissig Cronin spratt på beina uten tegn til å være skadet lenger.

Men også dommeren ble truffet av ballen, og kanskje skal Beckham prise seg lykkelig over at han slapp unna med det gule kortet.

Provokasjonen utløste imidlertid en heftig krangel ute på banen, der flere av San Jose-spillerne var borte for å konfrontere Beckham. Han viket på sin side ikke en tomme og så nesten ut til å invitere til slåsskamp inne i tunnelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer