Her sitter Lance klar til å tilstå

Oprah slipper minismakebit fra intervjuet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oprah Winfrey fortalte i går at hun så vidt hadde kommet seg på flyet fra Texas da hun fikk høre det allerede var kjent offentlig at Lance Armstrong hadde innrømmet dopingbruk i intervjuet natt til tirsdag.

Derfor bekreftet hun i går det faktum, selv om hun fortsatt er svært hemmelighetsfull med tanke på hva Armstrong faktisk sier i den to og en halv timer lange samtalen.

Nå slippes den første minismakebiten fra sendingen, og vi får ikke vite mye der, heller. Lance Armstrong ser alvorstynget ut der han sitter, og Oprah Winfrey gjør seerne oppmerksom på det hun har gjentatt flere ganger allerede, at ingen begrensninger ble lagt på intervjuet på forhånd.

- Jeg vil si jeg føler han svarte på spørsmålene som om han var klar. Jeg fikk ikke alle spørsmålene med, men de viktigste som folk verden rundt har ventet på få besvart. Jeg kan bare si at jeg er fornøyd med svarene. Jeg var forberedt på å måtte grave og stille oppfølgingsspørsmål, men han var ganske åpen, sa Oprah i går.

Første del av intervjuet vises i Norge på Discovery Channel og TLC kl. 03 natt til fredag, og den andre delen vises påfølgende natt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer