Her sitter Lance klar til å tilstå

Oprah slipper minismakebit fra intervjuet.

(Dagbladet): Oprah Winfrey fortalte i går at hun så vidt hadde kommet seg på flyet fra Texas da hun fikk høre det allerede var kjent offentlig at Lance Armstrong hadde innrømmet dopingbruk i intervjuet natt til tirsdag.

Derfor bekreftet hun i går det faktum, selv om hun fortsatt er svært hemmelighetsfull med tanke på hva Armstrong faktisk sier i den to og en halv timer lange samtalen.

Nå slippes den første minismakebiten fra sendingen, og vi får ikke vite mye der, heller. Lance Armstrong ser alvorstynget ut der han sitter, og Oprah Winfrey gjør seerne oppmerksom på det hun har gjentatt flere ganger allerede, at ingen begrensninger ble lagt på intervjuet på forhånd.

- Jeg vil si jeg føler han svarte på spørsmålene som om han var klar. Jeg fikk ikke alle spørsmålene med, men de viktigste som folk verden rundt har ventet på få besvart. Jeg kan bare si at jeg er fornøyd med svarene. Jeg var forberedt på å måtte grave og stille oppfølgingsspørsmål, men han var ganske åpen, sa Oprah i går.

Første del av intervjuet vises i Norge på Discovery Channel og TLC kl. 03 natt til fredag, og den andre delen vises påfølgende natt.

Det kan også streames direkte på Oprahs nettsider.

Syv millioner mennesker så det på direkte tv da Tiger Woods holdt pressekonferanse for å bekjenne mangeårig utroskap for tre år siden.

Det er seermasser Oprah Winfrey vil håpe følger med også torsdag kveld, når intervjuet med Armstrong sendes på hennes plattformer.