Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her sitter nok en norsk benkesliter

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Arsenal 2- 2. London-derbykveld av ypperste merke. Engelsk fotball på sitt aller beste, nærkamper, ganske ustygt, et vanvittig tempo og for noen mål da, mann! Men dessverre uten at vår nordmann Flo fikk mer enn snaue kvarteret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For Flo må fotball for øyeblikket være i nærheten av et lite mareritt. Det er 14 måneder siden han scoret på landslaget, og han er Chelseas tredjevalg som spiss.

32. minutter og 1- 0:

Flo på bakerste benk da spissrival Jimmy Floyd Hasselbaink økte sine innskudd, han dundret ballen klin inn i hjørnet fra 17 meter. Seaman uten nubb.

58. minutter og 2- 0:

Skulle ha vunnet

Flo fortsatte som en slags Tore André Hasselbenk. Zola fikk brystet ned en silkeball av Gustavo Poyet, fra rundt 16 meter sendte italieneren ballen inn i netthjørnet. Seaman uten nubb. Igjen.

- I 75 minutter spilte vi strålende fotball og skapte sjanser, men så sovnet vi. Da Arsenal gikk opp til 2- 2 fryktet vi en gjentakelse av fjoråret da vi også ledet 2- 0, men tapte 3- 2, sier manager Vialli, som så at Arsenal-maskinen begynte å male fortere og fortere.

Fotballklok Wenger

Wenger gjorde et par finjusteringer, klokt. Han dro Kanu ned på midtbanen, Bergkamp og Fredrik Ljungberg kom også inn:

- Jeg måtte ta en sjanse ved å putte innpå alt det jeg hadde av offensive spillere, sier en lettet Wenger.

Samme leksa

Chelsea på sin side glemte å forsvare sin ledelse. Med hele laget: - Vi skal ikke tape to poeng når vi leder, sier Floyd Hasselbaink.

77. minutt og 2- 1. Sjølsagt var det Thierry Henry som ordnet Gunners-glede. Frispilt av brasilianeren Silvinho.

CARLOS-SUS:

Ti minutter seinere og et av årets mål, signert Silvinho. Brassen fikk ballen litt skrått til venstre side av 16-meteren. Han feide til med venstre pote, ballen i bane rundt ekvator à la Roberto Carlos og 2- 2.