Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her sitter verdens beste før Norge-møtet

Ut med skade to ganger.

STAVANGER (Dagbladet.no): Kroatia - Montenegro 34-26.

Ivano Balic måtte gå av med skade to ganger i seieren mot Montenegro.

Han kom imidlertid tilbake på banen begge gangene, og blir nok klar til kampen mot Norge i morgen.

Det var bare spilt åtte minutter da Balic ble liggende på det gule gulvet med store smerter.

Han fintet seg gjennom Montenegro-forsvaret, og pådro seg en smell da han forsøkte å spille inn til streken. Playmakeren hinket etter hvert bort til benken, hvor han ble sittende ut omgangen.

Blødende av banen

Da de andre spillerne satt i garderoben og la slagplanen om hvordan de skulle snu kampen, sto Balic igjen ute - hvor han varmet opp på ny. Han startet etter pause, og scoret to kjappe mål.

Men så måtte han ut igjen.

SKADD: Ivano Balic (sittende t.h. på benken) måtte gå og sette seg under Kroatias møte med Montenegro. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN/AFP/SCANPIX
SKADD: Ivano Balic (sittende t.h. på benken) måtte gå og sette seg under Kroatias møte med Montenegro. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN/AFP/SCANPIX Vis mer

Balic - som er karakteristert som verdens beste spiller - kolliderte med Zoran Roganovic, og begge gikk blødende av banen. Snaut ti minutter før slutt kom 4-eren på banen igjen, med et plaster over øyet.

Han har glimtvis vært god i dette mesterskapet, men det virker ikke som han er i like godt slag som tidligere. 28-åringen slet med en skade før mesterskapet også, og har et dårlig treningsgrunnlag.

Lå under til pause

Montenegrinerne ledet med ett til pause, men klarte ikke holde følge med kroatene etter hvilen. Dermed fikk de revansjert det stygge timålstapet mot Danmark.

- I går var vi dårlige alle sammen. Montenegro ledet, men vi spilte mye bedre etter pause, sier Davor Dominikovic.

Danskene knuste Polen med ti mål i Stavanger i kveld, 36-26.

Dermed topper Danmark pulja, med seks poeng. Kroatia har også seks, mens Norge før kveldens kamp har fem. Hvis det blir norsk seier mot Slovenia, leder vi gruppa igjen. Da vil det holde med uavgjort mot kroatene i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media