HER KOMMER VINTER'N: Skottene er kjent for å gå med kilt uten å bry seg så mye om undertøy. De kan få de kjølig i kveld. Foto: Sigbjørn Strand/Dagbladet
HER KOMMER VINTER'N: Skottene er kjent for å gå med kilt uten å bry seg så mye om undertøy. De kan få de kjølig i kveld. Foto: Sigbjørn Strand/DagbladetVis mer

Her skal det spilles landskamp om noen få timer

Men banemesteren forsikrer at snøen smelter.

MOLDE (Dagbladet): Norge tar imot Skottland på Aker stadion til årets siste landskamp klokka 19:00 i kveld. Vinteren nærmer seg med stormskritt, og i dag viste værgudene hvorfor denne landskampen er den siste for i år.

Bare timer før avspark i Molde er nemlig gressmatta kritthvit av snø, og ikke grønn som den burde være.

Banesjef Arne Eriksen er derimot ikke bekymret.

- Vi har på undervarmen for fullt, så når det slutter å snø, kommer dette vesle laget med hvitt til å forsvinne ganske fort. Dette har vi full kontroll på, sier Eriksen til TV2.

Dagens kamp blir den siste med naturgress på Aker stadion. Allerede i morgen kommer gravemaskinene for å fjerne matta. Fra og med neste sesong blir det kunstgress i Rosenes by.

- Det ble gjort et prinsippvedtak om å bytte underlag så raskt som mulig. Det betyr at vi spiller hjemmekampene på kunstgress i løpet av 2014, har administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, tidligere sagt til Romsdals Budstikke.