Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her skal det spilles landskamp om noen få timer

Men banemesteren forsikrer at snøen smelter.

HER KOMMER VINTER'N: Skottene er kjent for å gå med kilt uten å bry seg så mye om undertøy. De kan få de kjølig i kveld. Foto: Sigbjørn Strand/Dagbladet
HER KOMMER VINTER'N: Skottene er kjent for å gå med kilt uten å bry seg så mye om undertøy. De kan få de kjølig i kveld. Foto: Sigbjørn Strand/Dagbladet Vis mer

MOLDE (Dagbladet): Norge tar imot Skottland på Aker stadion til årets siste landskamp klokka 19:00 i kveld. Vinteren nærmer seg med stormskritt, og i dag viste værgudene hvorfor denne landskampen er den siste for i år.

Bare timer før avspark i Molde er nemlig gressmatta kritthvit av snø, og ikke grønn som den burde være.

Banesjef Arne Eriksen er derimot ikke bekymret.

- Vi har på undervarmen for fullt, så når det slutter å snø, kommer dette vesle laget med hvitt til å forsvinne ganske fort. Dette har vi full kontroll på, sier Eriksen til TV2.

Dagens kamp blir den siste med naturgress på Aker stadion. Allerede i morgen kommer gravemaskinene for å fjerne matta. Fra og med neste sesong blir det kunstgress i Rosenes by.

- Det ble gjort et prinsippvedtak om å bytte underlag så raskt som mulig. Det betyr at vi spiller hjemmekampene på kunstgress i løpet av 2014, har administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, tidligere sagt til Romsdals Budstikke.