Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her skal det sykles

Thor Hushovd og co. innom Nordkapp under Arctic Race.

TIL NORDKAPP: Thor Hushovd er i skyene over at sykkelrittet Arctic Race of Norway skal innom Nordkapp til sommeren. Foto/copyright: ARN / Trym Ivar Bergsmo
TIL NORDKAPP: Thor Hushovd er i skyene over at sykkelrittet Arctic Race of Norway skal innom Nordkapp til sommeren. Foto/copyright: ARN / Trym Ivar Bergsmo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thor Hushovd er i skyene over at sykkelrittet Arctic Race of Norway skal innom Nordkapp til sommeren.

Det ble offentliggjort på en presseseanse tirsdag. - En målgang på Nordkapp er utrolig spennende, og jeg gleder meg stort over dette, sier Hushovd i en pressemelding.

Han er ritt-ambassadør og vinner av fjorårets utgave av ARN. - Det er såpass langt nord for et sykkelløp at det fremstår som sprøtt selv for meg, som er nordmann. Det er nesten ikke til å tro. Jeg håper virkelig jeg greier å forsvare tittelen ved å delta i årets utgave.

Målgangen legges til Tromsø 17. august, og det er fire dager etter den spektakulære starten helt i nord.

Dag-Otto Lauritzen, etappevinner i Tour de France (1987) og norsk sykkelkjendis, fikk æren av å plante Arctic Race of Norway-flagget på Nordkapp-platået tirsdag. Det gjorde han sammen med ordfører Kristina Hansen.

Dette er Europas nordligste fastlandspunkt og 3598 kilometer unna Paris, der Tour de France avsluttes.

(NTB)

Hele Norges coronakart