Her skal Norge spille landskamp

- Fordel for oss, sier Christian Grindheim.

UTVIDER: Nasjonalarena Filip II av Makedonia i Skopje går for tiden under en massiv ansiktsløftning, og kapasiteten skal nær fordobles. MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET
UTVIDER: Nasjonalarena Filip II av Makedonia i Skopje går for tiden under en massiv ansiktsløftning, og kapasiteten skal nær fordobles. MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADETVis mer

||| SKOPJE (Dagbladet.no): Makedonias hjemmestadion Filip II Arena ser ikke akkurat ut som noe VM-drømmenes teater før Norges masseavgjørende kvalikkamp i morgen ettermiddag.

Flere av tribunene er revet opp i arbeidet med å utvide arenakapasiteten fra 18000 til 30000, og akkurat nå ser stadion ut som nøyaktig det den er - en byggeplass.

STOPP PRESSEN: Norske journalister på plass. MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET
STOPP PRESSEN: Norske journalister på plass. MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET Vis mer

Nederland-proff Christian Grindheim innrømmer at dette ikke er den fineste stadion han har sett.

- Men det blir nok finere når de er ferdige. Banen ser jo hvertfall bra ut, og at stadion er en byggeplass bryr jeg meg ikke om, sier Grindheim til Dagbladet før dagens første trening på makedonsk gress.

MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET
MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET Vis mer

Heerenveen-spilleren tror heller det er en fordel for Norge at heksegryta i Skopje har flere huller i siden.

- Kanskje det betyr noe for Makedonia at det er sånn her, vi forventer jo uansett ikke 10 000 nordmenn på tribunen. Jeg tror det er de som har noe å tape på dette. Vi er her for å vinne, og hvor mye folk det er driter vi i, sier Grindheim.

MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET
MMS-Foto: THOMAS SÆBØ/DAGBLADET Vis mer

Arbeidet med utvidelsen av den nordlige tribunen på Filip II skulle etter planen vært fullført denne måneden. Deretter fortsetter arbeidet med å bygge om to sider til, før nasjonalarenaen etter planen skal huse 30000 elleville makedonere i 2011.

Dagbladet.no følger dagens trening i Skopje, og kommer tilbake med mer stoff.