Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Her skal vi trives

COLUMBUS (Dagbladet): Shampo tviler ikke på at han skal lykkes i NHL i andre forsøk. - Denne gangen er jeg bedre forberedt. Og så har jeg jo Emil, ler Espen der han sitter på trappa foran Ohios statssenat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shampo, samboer Hanne Undli og sønnen Emil tittet rundt i nye omgivelser i Columbus i går. Og likte det de så.

- Det virker som en hyggelig by. Mye bedre enn nabobyen Cincinnati der jeg spilte for to-tre år siden, sier Espen til Dagbladet.

Mer rolig

Den gangen spilte han på Anaheims farmerlag, noe han ikke tror kommer til å skje nå.

- Jeg har vært her før og vet hva det dreier seg om. Jeg skal slippe å spille på farmerlaget denne gangen, forteller Espen.

Og fortsetter:

- Denne gangen er jeg også mer rolig. Jeg er blitt tre år eldre, og det merker jeg.

Ut karrieren

Siden Shampos forrige opptreden har også Emil (18 måneder) kommet til verden. Og han er også grunnen til at Shampo går NHL-sesongen ekstra lyst i møte.

- Ja, nå er ikke ishockeyen det viktigste i livet lenger. Emil og Hanne betyr mest, sier Espen og ser stolt bort på junior.

28-åringen satser på å spille kontrakten ut i Columbus. Det betyr to år i Ohio. Deretter håper han å skrive ny kontrakt som holder ham i NHL ut karrieren.

- Jeg har fem-seks år igjen av tida som ishockeyspiller. Og den skal jeg tilbringe i NHL.