Her skar det seg for Ronaldo og United

United-legende forklarer.

MACARI SÅ TRØBBEL MELLOM SJEF OG SPILLER: United-ekspert Lou Macari tror Cristiano Ronaldo har framprovosert overgangen til Real Madrid. Foto: AFP/ANDREW YATES
MACARI SÅ TRØBBEL MELLOM SJEF OG SPILLER: United-ekspert Lou Macari tror Cristiano Ronaldo har framprovosert overgangen til Real Madrid. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LONDON/OSLO (Dagbladet.no): I dag aksepterte Manchester United et bud på 824 millioner kroner for Cristiano Ronaldo.

Det på tross av at Ronaldo gjentatte ganger har uttrykt at han ville bli på Old Trafford, mens manager Alex Ferguson stadig har sagt at portugiseren ikke er til salgs for penger. Spesielt ikke til Real Madrid, de får ikke engang kjøpt et virus av skotten.

Tidligere United-spiss Lou Macari, ofte brukt som United-ekspert i Storbritannia, tror det skar seg mellom spiller og manager ganske nylig.

Alvorlig trøbbel Han trekker fram kampen mellom Manchester United og Wigan 13. mai. Da gjorde Uniteds nummer 7 en aggressiv bevegelse mot skotten, etter at Ferguson uten blygsel viste at han var misfornøyd med at 24-åringen skjøt på direkten da han mottok ballen ni minutter før slutt.

- Signalene har bestandig vært der. Spesielt var det synlig borte mot Wigan, da Cristiano skjøt og umiddelbart etterpå snudde seg i retning av benken. På meg virket det som han så etter en reaksjon fra manageren, og det var det første tegnet mot slutten av sesongen hvor jeg oppfattet at det var trøbbel, alvorlig trøbbel, sier Macari til Sky Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer