Her skjer det igjen: Mann slipper barn for å fange ball

Hva er greia med baseball-fans?

(Dagbladet): Ærlighet er som oftest det beste, så det er like greit å innrømme at denne teksten mest er til for å få vist fram videoen i vinduet over.

Det er CBS som forteller om en baseballsupporter i Taiwan denne uka, som hadde ei lita jente på fanget da ballen plutselig kom susende i hans retning.

Jenta ble imidlertid fort glemt da pappa (?) fikk muligheten til å oppleve et øyeblikk alle baseballfans drømmer om - hun gikk i stedet på hodet først nedover radene, mens mannen passende nok mislyktes i å faktisk fange ballen.

Her kan man se selve ball/barn-byttet på YouTube

Heldigvis gikk det tilsynelatende bra med alle, selv om det spørs om mannen overlevde hjemturen med kvinnen to seter bortenfor. Eller som CBS-anker Jeff Glor sier det:

«The wife? Not pleased!»

Interessant nok tok det bare et enkelt søk på ordet «baseball» i Dagbladets arkiver for å finne fram til en nær identisk sak, som bare er noen måneder gammel.

I baseballkampen mellom L.A. Dodgers og Florida Marlins i juni var det en amerikansk familiefar som dummet seg ut foran åpent kamera, da han valgte å prioritere et forsøk på å fange ballen, framfor sin egen datter som han hadde i armene.

Arkivene viser forøvrig også at denne ballkåtheten kan ende tragisk. I juli døde en Texas Rangers-supporter da han falt seks meter ned på asfalten i forsøket på å nå en ball som var på vei opp på tribunen.