Her skremmer superstjerna vettet av ungene sine

Utkledd som kalkun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble tradisjonsrike thanksgiving, på norsk bare kalt høsttakkefest, feiret i USA.

Thanksgiving kommer alltid den fjerde torsdagen i november, og amerikanerne feirer gjerne dagen med å spise kalkun og slappe av sammen med familie og venner.

Kalkun-Tom En som åpenbart var sammen med familien i går er NFL-stjerna Tom Brady (38). Mannen mange regner som tidenes beste quarterback skremte nemlig vettet av barna sine, Benjamin (5) og Vivian (3).

Det kommer fram i en video Brady, som er gift med supermodellen Gisele Bündchen, har lagt ut på sin Facebook-side med emneknaggen #TurkeyTom (Kalkun-Tom).

New England Patriots-spilleren hadde nemlig kledd seg ut som en kalkun og gjemt seg i en haug med løv da de to barna kom ut for å leke.

Da ungene kom nær nok hoppet han plutselig opp av løvet, og etter reaksjonen å dømme kommer det ikke som noen overraskelse om de to barna - og spesielt dattera Vivian - får mareritt om kalkuner i flere uker framover.

Supersesong Videoen er omtalt i medier som Washington Post, USA Today og ESPN i dag. Den har i skrivende stund over 1,3 millioner visninger på Bradys Facebook-side, og rundt 7500 «likes».

Til tross for at han nærmer seg 40 år, har Brady hatt en strålende sesong så langt for Patriots. Laget har vunnet ti av ti kamper, og er i øyeblikket på god vei sin andre strake Super Bowl.

<strong>I FORM:</strong> 38-årige Tom Brady har storspilt for New England Patriots denne sesongen, og ledet laget til ti strake seirer. Foto: Winslow Townson / USA TODAY Sports / NTB Scanpix
I FORM: 38-årige Tom Brady har storspilt for New England Patriots denne sesongen, og ledet laget til ti strake seirer. Foto: Winslow Townson / USA TODAY Sports / NTB Scanpix Vis mer

I fjor slo de Seattle Seahawks i finalen. Det ble Bradys fjerde Super Bowl-triumf. Sikrer han seg en til, vil sannsynligvis også tvilerne gå med på at han er tidenes beste NFL-spiller.

Det er ikke verst for en kalkun.

• Patriots møter Denver Broncos til storkamp natt til mandag. Den kampen sendes på Viasat Sport fra klokka 02.25.

<strong>SUPERPAR:</strong> Tom Brady er gift med den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen. Foto: INFphoto.com / NTB Scanpix
SUPERPAR: Tom Brady er gift med den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen. Foto: INFphoto.com / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer