Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her skriker Juventus-stjerna ut i smerte - mister EM

Skår i gleden for Juventus etter seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juventus hadde ingen problemer med Palermo og vant 4-0, men skaden til Claudio Marchisio skaper hodebry for det italienske landslaget.

Den italienske serielederen vant 4-0 hjemme i Torino og tok sin sjuende strake seier i Serie A. Sami Khedira sendte Juventus i ledelsen ti minutter ut i kampen, mens Paul Pogba, Juan Cuadrado og Simone Padoin sto for de øvrige scoringene som kom på rad og rekke i løpet av kampens 20 siste minutter.

Juventus topper nå tabellen ni poeng foran Napoli som tapte for Inter lørdag, men etter Palermo-kampen var det mest snakk om skaden til Claudio Marchisio. Midtbanespilleren vred seg i smerter etter en duell og måtte gå av banen etter et kvarter. Nå kan sommerens Frankrike-EM stå i fare for italieneren som er som fast å regne på landslaget.

- Vi mistenker at det er korsbåndet, men vi venter til vi får resultatene søndag eller mandag. Vi håper det ikke er alvorlig, sa Juventus-trener Massimiliano Allegri til Mediaset etter kampen.

- Tittelracet er ikke over Med eller uten Marchisio går Juventus mot sin femte strake ligatittel, en bragd klubben ikke har klart siden 1935. Laget har ikke tapt på 23 kamper i ligasammenheng.

- Vi leder med ni poeng og har god målforskjell, men tittelracet er ikke over ennå. Vi må fortsatt vinne to kamper og spille én uavgjort, da kan vi snakke om tittelen, sier Allegri.

Totti reddet Roma-poeng I formiddagskampen i Italia kunne tabelltreer Roma tatt innpå Napoli, men misbrukte sjansen i 3-3-oppgjøret mot Atalanta. Hovedstadslaget ledet 2-0 etter en snau halvtime, men hjemmelaget snudde til 3-2. Fire minutter før slutt reddet Roma-legende og innbytter Francesco Totti ett poeng.

- Vi kunne tapt denne kampen 5-2! Hadde de scoret et fjerde mål, hadde det vært over for oss, raste Roma-trener Luciano Spalletti etter kampen.

Roma ligger fem poeng bak Napoli og fire poeng foran Inter på fjerdeplass.

På femteplass finner vi Fiorentina som reduserte avstanden til Inter med en 3-1-seier over Sassuolo.

I den andre enden av tabellen tok nedrykkstruede Frosinone en livsviktig seier mot bunnlaget Verona. Alessandro Fara scoret vinnermålet i 2-1-seieren rett før full tid. Udinese og Chievo spilte 0-0.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart