Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her skriker Nicki Bille i smerte. - Det knaste i skulderen min

Nå mister han både landskampen og cupfinalen.

SMERTESKRIK: Nicki Bille Nielsen vrir seg i smerte etter å ha landet på skulderen. Nå spøker det for både landskamp og cupfinale mot Molde. Foto: Tommy Arnesen
SMERTESKRIK: Nicki Bille Nielsen vrir seg i smerte etter å ha landet på skulderen. Nå spøker det for både landskamp og cupfinale mot Molde. Foto: Tommy Arnesen Vis mer

ÅRÅSEN (Dagbladet): Rett før pause på Åråsen var Rosenborg fortsatt seriemestere. Men så gikk alt galt - både for trønderne og for Nicki Bille Nielsen.

I en løpeduell med Stian Ringstad gikk Rosenborg-spissen i bakken og landet forkjært. Det var tydelig at dansken var i store smerter, og han griner også godt på nesa da han møter pressen etter kampen.

- Jeg har store smerter. Jeg har fått smertestillende, men det er veldig vondt likevel. Det knakte da jeg falt. Jeg landet helt feil. Jeg vet ikke om jeg falt på albuen eller handa, eller hva jeg gjorde, men jeg satt helt fast. Det sa knas med en gang. Det var en kul som stakk opp av skulderen, sier Bille Nielsen til Dagbladet.

Dermed spøker det for både det ene og det andre. I utgangspunktet var han tatt ut i den danske landslagstroppen som blant annet skal møte Norge. Cupfinalen henger også i en meget tynn tråd.

- Jeg tror leddbåndet i skulderen er røket, så jeg skal til scanning til i morgen. Da finner jeg ut av om jeg skal opereres. Hvis jeg skal opereres, så er jeg i hvert fall ute i seks uker.

Og heller ikke resultatmessig var det noe som kunne muntre opp den kontroversielle dansken som så meget lei seg ut.

- Sølv er uansett ikke noe å glede seg over. Og nå ryker sannsynligvis cupfinalen. Det er kjedleig, jeg er lei meg. Jeg mister også landskampen mot Norge. Det er ikke hva jeg håpet på, sier han.