Her skulle det amerikanske flagget hengt

Da Serena Williams fikk gullmedaljen.

TATT AV VINDEN: Under medaljeseremonien etter kvinnenes tennisfinale vaiet det hviterussiske (t.v.) og det russiske flagget for henholdsvis bronsevinner Viktoria Azarenka og sølvvinner Maria Sjarapova. Stanga i midten var tom. Gullvinner Serena Williams så «The star sprangled banner» blåse ned. Foto: MIKE BLAKE / REUTERS / NTB SCANPIX
TATT AV VINDEN: Under medaljeseremonien etter kvinnenes tennisfinale vaiet det hviterussiske (t.v.) og det russiske flagget for henholdsvis bronsevinner Viktoria Azarenka og sølvvinner Maria Sjarapova. Stanga i midten var tom. Gullvinner Serena Williams så «The star sprangled banner» blåse ned. Foto: MIKE BLAKE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON (Dagbladet): Serena Williams - Maria Sjarapova 6-0, 6-1.

Serena Williams tok et usedvanlig overbevisende OL-gull i kvinnenes tennisturnering i dag.

Men et lite skår i gleden for amerikanerne var det likevel at flagget deres falt ned da det egentlig skulle blitt heist opp under medaljeseremonien. Dermed var stanga tom mellom det russiskeog det hviterussiske flagget til ære for sølvvinner Maria Sjarapova og bronsevinner Viktoria Azarenka.

Dette ble da også det store samtaleemnet blant de amerikanske journalistene mens de ventet på at Williams skulle dukke opp i intervjusonen med medaljen rundt halsen.

Selv tok den ferske vinneren det hele med et stort gullsmil.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, det blåste voldsomt. Det skjedde så fort, og de måtte henge opp flaggene raskt. Vinden gjorde det ikke enklere, men sånn er livet, sier Serena Williams.

Hun tror «The star sprangled banner» egentlig ville ned til henne for å feire.

- Jeg så vindkastene og flagget som fløy avgårde. Det kom vel flyvende for å klemme meg, fordi flagget var så fornøyd. Det fløy mot meg og forsøkte å legge stoffet sitt rundt meg. Det klarte det ikke helt, men det var nesten, spøkte Williams.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer