FRISK HØYREFOT: Englands Steven Gerrard dundrer her til med høyreslegga på trening i Irdning i Østerrike i går. Men Liverpool-stjernen sliter med en leggskade - og ga seg før de andre. Foto: Hans Arne Vedlog / DAGBLADET.
FRISK HØYREFOT: Englands Steven Gerrard dundrer her til med høyreslegga på trening i Irdning i Østerrike i går. Men Liverpool-stjernen sliter med en leggskade - og ga seg før de andre. Foto: Hans Arne Vedlog / DAGBLADET.Vis mer

Her skyter Gerrard igjen

Men England-stjernen måtte avbryte nok en trening.

||| IRDNING (Dagbladet): - Er du helt skadefri? var spørsmålet Dagbladet ga Gerrard da han skrev autografer til 20-30 fans utenfor ATV-arena i østerrikske Irdning i går formiddag.

Det ble møtt med taushet.

Og da spørsmålet ble gjentatt forble Liverpool-spilleren like taus.

Tommel opp
På en mediefri dag i en før-VM-leir ved foten av alpene er det selvsagt ikke noe krav til Gerrard å svare utsendte skrivende fra nasjoner langt unna VM-spill i Sør-Afrika, men Dagbladet er ikke akkurat de eneste som lurer nå.

For på torsdagens trening måtte Steven Gerrard avbryte internkampen etter bare 30 sekunder på grunn av en skade.
Englands visekaptein fikk behandling i 20 minutter før han hinket av banen med en tommelen opp til lokale fans.

Den hindret ikke at engelske aviser i går fulle var fulle av spekulasjoner om VM-starten mot USA kan være i fare for en av manager Fabio Capellos nøkkelspillere.

FA tok feil
Skadefrykten ble forsøkt avvist av det engelske fotballforbundet (FA) før trening i går formiddag. En talsmann fortalte TV-kanalen Sky Sports at Gerrard kom til å delta på hele treningen i den lille landsbyen cirka ti mil sør for Linz.
 
Og i går så det lenge ut som Steven Gerrard var 100 prosent klar. Han deltok på hele oppvarmingen sammen med laget pluss firkant-øvelsene.

Selv da skuddtreningen startet, så dundret midtbanespilleren løs med høyreslegga.

Men da Wayne Rooney, Frank Lampard og de andre stjernene fortsatte med mer avanserte avslutningsøvelser, så sa Gerrard stopp og la ut på en joggetur sammen med Liverpool-kollega Jamie Carragher og sjefsfysioterapeut Gary Lewin.

Etter et par runder i solskinnet forsvant Gerrard til den kombinerte gymsalen/helsestudioet som ligger avsperret for pressen like ved den åpne stadionen før han kom tilbake da treningen var over..

Det betyr at det fortsatt er uklart om Steven Gerrard blir klar til Englands siste treningslandskamp før VM — mot Japan i Graz i morgen.     

POOL-GJENG: Liverpool-duoen Steven Gerrard og Jamie Carragher avbrøt England-treningen i går - og tok seg heller en jgogetur med sjefsfysioterapeut Gary Lewin (eks-Arsenal) før behandling. Foto: Hans Arne Vedlog / DAGBLADET.
POOL-GJENG: Liverpool-duoen Steven Gerrard og Jamie Carragher avbrøt England-treningen i går - og tok seg heller en jgogetur med sjefsfysioterapeut Gary Lewin (eks-Arsenal) før behandling. Foto: Hans Arne Vedlog / DAGBLADET. Vis mer