Her «skyter» Ronaldo Chelsea-spillere

Derfor feirer United-spillerne med våpen på skuldra.

(Dagbladet.no): Vi så det første gang da John O\'Shea feiret sin scoring i 3-0-seieren over Everton, og vi så det igjen da Darren Fletcher avgjorde til Uniteds fordel mot Middlesbrough på Riverside.

Ikke minst så vi det da Nemanja Vidic stanget inn 1-0 mot Benfica i midtuka. 


Da dagens helt Cristiano Ronaldo punkterte kampen mot Manchester City så vi det igjen - United-spillerne som feirer scoringer med å stille seg opp i skuddstilling med det som kan virke som et våpen på skuldra.

Hva United-stjernene mener med feiringa har vært den siste uken store «snakkis» i fotball-england, og nå ser det ut til at vi kan ha fått svaret.

I følge The Sun er det nemlig et skikkelig stikk til Chelsea-kompisene og gullrivalene fra London.

En kilde i United skal ha opplyst at United- og Chelsea-spillere duellerer heftig i PlayStation-spillet SOCOM US Navy Seals, og at konkurransen er minst like heftig foran tv-skjermen som på banen.

Her er Dagbladet.nos anmeldelse av spillet

Chelseas John Terry og Frank Lampard skal ha vært de første til å utfordre United-duoen Rio Ferdinand og Wayne Rooney i spillet, som nå altså har bredt seg til selve gressmatta.

TREFFER BLINK: United-spillernes feiring skal være et stikk til kompisene og gull-rivalene i Chelsea - etter heftig konkurranse de to klanene i mellom i PS-spillet SOCOM US Navy Seals. Foto:Scanpix  Montasje:Dagbladet.no
TREFFER BLINK: United-spillernes feiring skal være et stikk til kompisene og gull-rivalene i Chelsea - etter heftig konkurranse de to klanene i mellom i PS-spillet SOCOM US Navy Seals. Foto:Scanpix Montasje:Dagbladet.no Vis mer

Så da er det bare å følge med i morgen når Chelsea tar i mot Arsenal på Stamford Bridge - kanskje får Ronaldo kjenne Frank Lampards «skuddsalver» fra London.

Følg London-derbyet direkte i morgen kl. 17.00.

Her «skyter» Ronaldo Chelsea-spillere