Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her slanger Messi seg i argentinsk luksus

Hva skjer med framtida?

PÅ SOFAEN:  Lionel Messi. FOTO: Lionel Messi / Twitter
PÅ SOFAEN: Lionel Messi. FOTO: Lionel Messi / Twitter Vis mer

(Dagbladet): Spanske rapporter har mer enn antydet at Lionel Messi (26) kan være på vei bort fra Barcelona.

Han har kontrakt ut 2018, men har ennå ikke innledet forhandinger om forlengelse.

- Så lenge jeg er president i klubben vil jeg gjøre alt for at Messi blir, sier Sandro Rosell.

Plaget med låret Messi er for tida langtidsskadd. Det er låret som plager ham. Han forsøker å restituere seg hjemme i Argentina.

Etter planen reiser han til Barcelona 2. januar for å forberede comebacket. Mellom slagene er han aktiv på sosiale medier.

Nylig la han ut et bilde der han slanger seg på en stilig sofa, med panoramautsikt i bakgrunnen.

- Middag, en dag til med hardt arbeid, skriver han.

VM-fokus Mye av Messis fokus er naturligvis rettet mot det som skal skje i Brasil til sommeren. I september var han med å sikre Argentina VM-billett med to mål mot Paraguay.

Argentina er i VM-gruppe med Bosnia-Herzegovina, Nigeria og Iran. Det må i all beskjedenhet sies å være en lett gruppe.

Messi er blitt kåret til verdens beste fotballspiller fire år på rad. Mange mener at han trenger et spektakulært VM for også å bli kåret til tidenes beste fotballspiller.

Eller er han det allerede?

Sammen med Franck Ribéry og Cristiano Ronaldo er Messi i finalerunden til Ballon d'Or. FIFAs gallaforestilling i Zürich 13. januar kårer verdens beste fotballspiller.

I FINALEN:  Franck Ribery, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kan alle bli kåret til verdens beste fotballspiller for 2013. Ballon d'Or-kåringen finner sted i Zürich 13. januar. FOTO: NTB SCANPIX
I FINALEN: Franck Ribery, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kan alle bli kåret til verdens beste fotballspiller for 2013. Ballon d'Or-kåringen finner sted i Zürich 13. januar. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer