Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her slår Bellamy en tilskuer

Kokte over i Manchester-derby.

KLINTE TIL: Her får en tilskuer som har løpt inn på banen smake på høyrehånda til Craig Bellamy. Foto: PA PHOTOS
KLINTE TIL: Her får en tilskuer som har løpt inn på banen smake på høyrehånda til Craig Bellamy. Foto: PA PHOTOS Vis mer

|||(Dagbladet.no) Manchester United - Manchester City 4-3. Manchester-derbyet ble opphøyet til noe ekstra denne gangen.

Citys milliardsatsing hadde ført dem foran United på tabellen før avspark og i tillegg var det mye ondt blod mellom Carlos Tevez og United-fansen - etter argentinerens taxitur til byrivalen og alle utspillene i media.

Men det var ikke bare de sju målene - det siste scoret over fem minutter på overtid - som satte fyr på Old Trafford. Det oppsto også håndgemeng mellom Citys Craig Bellamy og en tilskuer.

Risikerer straff
Hendelsen skjedde da en supporter løp inn på banen etter Michael Owens seiersmål. Før vaktene klarte å dra ham av gresset langet Bellamy ut en strak høyre som traff mannen i kjeven.

- Jeg så det ikke, men han fyren skulle ikke vært på banen. Det er uakseptabelt, sier City-manager Mark Hughes ifølge Press Association.

Dette er ikke første gangen Bellamy viser at han ikke alltid har kontroll på temperamentet sitt, og han kan trolig vente seg en straff fra fotballforbundet (FA) for slaget.

Også Manchester United risikerer en reaksjon fra FA, siden en tilskuer kom seg inn på banen i hatkampen.

- Jeg mener å huske at Brian Clough (managerlegende, red.anm.) lappet til en fyr og ble nasjonalhelt. Kanskje det samme vil skje med Craig, men jeg tviler egentlig på det, sier Hughes.

Kastet mynt
Bellamy scoret to ganger i thrilleren, hvor City tre ganger slo tilbake etter United-scoringer. Etter Owens mål maktet de derimot ikke utlikne igjen - det var rett og slett ikke mer tid igjen.

Og da klarte ikke Bellamy kontrollere følelsene.

Hughes forteller også at City-innbytter Javier Garrido ble truffet av en mynt som ble kastet fra tribunen ved pause. Ifølge BBC var det trolig Tevez som var målet.

- Det var noe som ble kastet fra tribunen, men han er ok, sier City-manageren.

Alt om Manchester-derbyet: - Den beste derbykampen noen sinne

Diouf i politiavhør
Det var ikke bare på Old Trafford det var temperatur søndag ettermiddag. Nå viser det seg også at Blackburn-spiss El-Hadji Diouf har vært gjennom et politiavhør, som følge av anklager fra en ballgutt på Goodison Park.

Everton banket Blackburn 3-0 og den tidligere Liverpool-spilleren Diouf ble gjentatte ganger utsatt for sjikane fra hjemmefansen. Han havnet også munnhuggeri med en ballgutt i førsteomgangen, etter at gutten tilsynelatende kastet ballen tilbake til ham litt hardere enn nødvendig.

Diouf ble utsatt for ytterligere hets da han litt seinere tok to cornere i samme område.

Etter kampen ble han avhørt av politiet på stadion, før Blackburn-bussen forlot Liverpool.

- Vi undersøker anklager om at en 28 år gammel mann har kommet med rasistisk sjikane under Everton-kampen i dag, sier en talsmann for Merseyside-politiet ifølge Sky Sports.

SCORET TO: Craig Bellamy utliknet Uniteds ledelse to ganger - til ingen nytte. På overtid avgjorde nemlig Michael Owen Manchester-derbyet. Foto: REUTERS
SCORET TO: Craig Bellamy utliknet Uniteds ledelse to ganger - til ingen nytte. På overtid avgjorde nemlig Michael Owen Manchester-derbyet. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media