Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her slår han ut motstanderen etter 13 sekunder

Rekordkort UFC-kamp mellom Conor McGregor og Jose Aldo.

(Dagbladet): Nattens tittelkamp mellom irske Conor McGregor og Jose Aldo ble kortere enn mange hadde sett for seg. De to møttes til UFC (Ultimate Fighting Championship)-kamp, der det kjempes i mixed martial arts.

Kun 13 sekunder gikk det før brasilianeren ble knocket ut, og tapte oppgjøret. Det var McGregors 19 seier i karrieren, der 17 har kommet på knock out. Iren kaller sin venstrearm den mest fryktede i kampsport, og det var nettopp den han fikk vist fram i fjærvekt-kampen.

- Ingenting kan ta den venstrehånda. Det jeg sier kommer til å skje, skjer. Det føltes som forrige kampuke gikk forbi før jeg rakk å ta den inn, men denne gangen gikk det, sier McGregor ifølge Daily Mail.

Aldo er på sin side ute etter revansje. Mellom 2005 og 2015 hadde brasilianeren faktisk ikke tapt èn eneste kamp.

- Jeg tror vi må ha en omkamp, og det kommer til å bli min kamp. Drittsnakkingen påvirket meg ikke, jeg bryr meg ikke om hva han sier. Tusen takk for støtten. Jeg kommer tilbake, sa Aldo når han hadde kommet til seg selv.

- Jeg synes Aldo burde konsentrere seg om å komme tilbake, mens jeg ser mot nye utfordringer. Kanskje Frankie Edgar kan utfordre meg, det er alternativer. Jeg møtte opp i kveld og satte mitt navn på det ekte beltet. Det er ingen tvil nå, sier McGregor.

Se den rekordkorte knock outen i videovinduet øverst!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media