Her slår hun igjen og igjen etter en uskyldig takling

18 år gammel jente fullstendig bananas i skolekamp. Slo elleve ganger før tilskuer dro henne vekk.

(Dagbladet): En 18-årig kvinnelig fotballspiller er siktet for overfall etter en skolekamp i South Carolina denne uka.

Lewisville High School i Richburg møtte Chester mandag, da det kokte fullstendig over for en av Lewisville-spillerne.

CN2 News var tilfeldigvis tilstede og filmet kampen, og bildene deres viser at Annette McCullough ble løpt overende i kamp om ballen, da hun reiste seg og gikk til angrep.

Først dro hun motspilleren etter håret, og McCullough rakk å slå minst ti ganger mot hodet før en tilskuer grep inn i situasjonen.

Offeret slapp unna med mindre skader, men voldskvinnen risikerer altså langt strengere straff enn det udiskutable røde kortet hun fikk idelt mens hun ble ført av banen.

- Dette er en trist hendelse, både for offeret og skolen. Det er svært sjelden noe trøbbel der, sier sheriff Richard Smith.

I tillegg til straffereaksjoner er det ventet at den McCullough vil bli utestengt fra all fotball i god tid framover.

- Litt tilfeldig kontakt førte til at en av jentene gikk i bakken, og så reiste hun seg bare og hamret løs. Det er trist, virkelig. Fotball er en kontaktsport, men å ta igjen på den måten hører ingensteds hjemme, sier Alan Parker, som dømte kampen.

- Det hender at spillere havner i slåsskamp, men i dette tilfellet var det bare en jente som slo løs på en annen. Og hun stoppet ikke heller, som gjør det enda mer alvorlig, sier Parker.